Besonderhede van voorbeeld: 8482698780481411884

Metadata

Author: LDS

Data

Bulgarian[bg]
„Карахме до Палос Вердес и паркирахме на скалите, където можехме да наблюдаваме как вълните настъпват от океана и се разбиват в скалите под светлината на пълната луна.
Czech[cs]
„Jeli jsme do Palos Verdes a zaparkovali jsme na útesech, kde jsme se mohli dívat, jak se za svitu úplňku vlny Tichého oceánu valí k pobřeží a tříští o skály.
Danish[da]
»Vi kørte til Palos Verdes og parkerede på klipperne, hvor vi kunne se bølgerne slå ind fra Stillehavet og blive brudt på klipperne i fuldmånens skær.
Greek[el]
«Πήγαμε με το αυτοκίνητο στο Πάλος Βέρντες και σταματήσαμε στα απότομα βράχια, από όπου μπορούσαμε να δούμε τα κύματα να κυλάνε από τον Ειρηνικό και να σπάνε στα βράχια στο φως της πανσελήνου.
English[en]
“We drove to Palos Verdes and parked on the cliffs where we could watch the waves roll in from the Pacific and break over the rocks in the light of a full moon.
Spanish[es]
“Conducimos hasta Palos Verdes y estacionamos junto al acantilado, desde donde podíamos contemplar cómo llegaban las olas del Pacífico y rompían en las peñas bajo la luz de la luna.
Fijian[fj]
“Keirau a draiva yani i Palos Verdes ka kele ena savu me keirau rawa ni raica na lolo mai ni ua ni Pasifika ka kasere yani ena veivatu ena rarama ni vula ramase.
French[fr]
« Nous sommes allés à Palos Verdes et nous nous sommes garés près d’une falaise d’où nous pouvions regarder les rouleaux du Pacifique se briser sur les rochers à la lumière de la pleine lune.
Croatian[hr]
»Dovezli smo se do Palos Verdesa i parkirali se na liticama gdje smo mogli gledati kako se valovi valjaju s Pacifika i lome o stijene pod svjetlom mjeseca.
Hungarian[hu]
„Kocsival mentünk Palos Verdesbe, és a sziklák tetejénél parkoltunk le, ahonnan a telihold fényében néztük, ahogy a Csendes-óceán hullámai kifutnak és megtörnek a sziklákon.
Italian[it]
“Andammo fino a Palos Verdes e parcheggiammo l’auto sulla scogliera, da dove, grazie alla luce della luna piena, potevamo vedere le onde infrangersi sulle rocce.
Korean[ko]
“우리는 팔로스 버디스로 차를 몰고 가서 보름달 밝은 빛 아래 태평양에서 몰려오는 파도가 바위에 부딪히는 것을 볼 수 있는 절벽에 주차했습니다.
Lithuanian[lt]
„Mes nuvažiavome į Palos Verdesą, pasistatėme automobilį ant uolos, nuo kurios mėnesienos šviesoje galėjome stebėti į akmenis dūžtančias iš Ramiojo vandenyno atriedančias bangas.
Norwegian[nb]
“Vi kjørte til Palos Verdes og parkerte på klippene hvor vi kunne se bølgene rulle inn fra Stillehavet og bryte mot klippene i lys av en fullmåne.
Polish[pl]
„Pojechaliśmy do Palos Verdes i zaparkowaliśmy auto na klifie, z którego przy pełni księżyca patrzyliśmy na fale napływające z oceanu i rozbijające się o skały.
Portuguese[pt]
“Observamos juntos como as ondas se erguiam no Pacífico e se arremessavam contra as rochas, iluminadas pelo clarão de uma lua cheia.
Romanian[ro]
„Am mers cu maşina la Palos Verdes şi am parcat pe stâncile de unde puteam privi cum valurile Pacificului se spărgeau de stânci în lumina lunii pline.
Russian[ru]
“Мы приехали в Палос-Вердес и припарковались на утесах, где можно было видеть, как катятся волны Тихого океана и разбиваются о скалы в свете полной луны.
Samoan[sm]
“Na alu le ma taavale i Palos Verdes ma paka i luga o le mato lea sa mafai ai ona ma matamata i le fafati mai o galu mai le Pasefika ma pisi mai i luga o papa i le susulu o se masina ua atoa.
Swedish[sv]
”Vi körde till Palos Verdes och parkerade på klipporna där vi kunde se vågorna rulla in från Stilla havet och slå mot klipporna i månskenet.
Tagalog[tl]
“Nagpunta kami sa Palos Verdes at pumarada sa talampas kung saan maaari naming mamasdan ang pagbalumbon ng mga alon mula sa Pacific at paghampas nito sa malalaking bato sa liwanag ng bilog na buwan.
Tongan[to]
“Na‘á ma lele me‘alele ki Palosi Veti (Palos Verde) ‘o tau ‘i he funga mato, na‘á ma lava ai ‘o sio hifo ‘i he huelo ‘o e māhina kātoá, ki he peaú ‘i he‘enau ake mei he Pasifikí ‘o fa‘aki ‘i he maká.
Tahitian[ty]
« Ua tere maua i Palos Verdes e ua tape‘a i te pereoo i ni‘a i te vahi teitei, i reira maua i te mata‘ita‘iraa i te mau are o te moana Patifita i te fatiraa i ni‘a i te mato i raro a‘e i te maramarama o te atiraa ava‘e ».
Ukrainian[uk]
“Ми доїхали до Палос-Вердес і поставили машину на стрімкій кручі, звідки могли бачити, як накочуються тихоокеанські хвилі й розбиваються об каміння у світлі повного місяця.

History

Your action: