Besonderhede van voorbeeld: 8782769753061217517

Metadata

Author: elitreca-2022

Data

Bulgarian[bg]
EEEF е организиран като публично акционерно дружество, а акциите му са разделени в три класа ( A, B и C ) в зависимост от поетия риск и правата върху възвращаемостта, като клас А е най-благоприятният, а клас C — най-неблагоприятният.
Czech[cs]
Fond EEEF je organizován jako veřejná akciová společnost, jejíž akcie jsou rozděleny do tří tříd ( A, B, C ) v závislosti na převzatém riziku a právu na výnosy, přičemž třída A je nejvýhodnější a třída C nejméně výhodná.
Greek[el]
Το EEEF έχει τη μορφή ανώνυμης εταιρείας της οποίας οι μετοχές διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες ( Α, Β και Γ ), ανάλογα με τον αναλαμβανόμενο κίνδυνο και τα δικαιώματα σε αποδόσεις, με την κατηγορία Α να είναι η πλέον προνομιακή και η Γ η λιγότερο.
English[en]
The EEEF is organised as a public limited liability company and its shares are divided in three classes ( A, B and C ) depending on the risk taken and the rights to returns, with class A being the most advantageous and class C being the least.
Spanish[es]
El FEEE está organizado como sociedad de responsabilidad limitada y sus acciones se dividen en tres categorías ( A, B y C ) según el riesgo asumido y los derechos a los beneficios, donde la categoría A es la más ventajosa y la C la que menos.
Finnish[fi]
EEEF on muodoltaan julkinen osakeyhtiö, ja sen osakkeet jakautuvat kolmeen luokkaan ( A, B ja C ) kannetun riskin ja tuotto-oi-keuksien mukaan siten, että edullisimpia ovat A-osakkeet ja vähiten edullisia C-osakkeet.
French[fr]
Le FEEE est organisé en société anonyme et ses actions sont divisées en trois classes ( A, B et C ) déterminées en fonction des risques encourus et des droits à des rendements, la classe A étant la plus avantageuse et la classe C l ’ étant le moins.
Croatian[hr]
EEEF je ustrojen u obliku dioničkog društva čije su dionice podijeljene u tri razreda ( A, B i C ) ovisno o preuzetom riziku i pravu na povrat, pri čemu razred A nudi najviše pogodnosti, a razred C najmanje.
Hungarian[hu]
A EEEF szervezeti formája részvénytársaság, részvényei a velük járó kockázattól és hozamuktól függően osztva három osztályba ( A, B és C ) sorolhatóak: az A osztály a legelőnyösebb, a C osztály a legkevésbé az.
Maltese[mt]
L-EEEF huwa organizzat bħala kumpanija pubblika b ’ responsabbiltà limitata u l-ishma tagħha huma maqsumin fi tliet klassijiet ( A, B u C ) skont ir-riskju meħud u d-drittijiet għal redditi, fejn il-klassi A tkun l-aktar vantaġġuża, u l-klassi Ċ tkun l-inqas vantaġġuża.
Polish[pl]
EFEE funkcjonuje jako spółka akcyjna, a jego akcje są podzielone na trzy klasy ( A, B i C ) w zależności od ponoszonego ryzyka i praw do zwrotu z inwestycji, przy czym klasa A jest klasą najkorzystniejszą, a klasa C klasą najmniej korzystną.
Portuguese[pt]
O FEEE está organizado sob a forma de uma sociedade anónima e as suas ações são divididas em três classes ( A, B e C ) em função do risco assumido e dos direitos a receitas, sendo a classe A a mais vantajosa e a classe C a menos vantajosa.
Slovak[sk]
Fond EEEF bol zriadený ako akciová spoločnosť a jeho akcie sú rozdelené na tri triedy ( A, B a C ) podľa prijatého rizika a práv na výnosy, pričom trieda A je najvýhodnejšia a trieda C je najmenej výhodná.
Swedish[sv]
EEEF är organiserat som ett aktiebolag med aktier i tre klasser ( A, B och C ) beroende på de risker som tas och rättigheterna till avkastning, där A-klassen är fördelaktigast och C-klassen minst fördelaktig.

History

Your action: