Besonderhede van voorbeeld: 8793368175119853169

Metadata

Data

Bosnian[bs]
crno tržište eksplodirao s takvim nasilja da se javno mnijenje okrene i Roosevelt Zabrana alkohola završila, slamaju rastuce industrije.
Czech[cs]
Černý trh explodoval s takovým násilím, že se názor obyvatel změnil a Roosevelt ukončil alkoholovou prohibici která zničila vzkvétající obchodní odvětví.
English[en]
The black market exploded with such violence that public opinion turned and Roosevelt ended alcohol prohibition, crushing the burgeoning industry.
Spanish[es]
El mercado negro explotó con tanta violencia que la opinión del público cambió y Roosevelt terminó con la prohibición del alcohol, acabando con la floreciente industria.
Croatian[hr]
Crno je tržište eksplodiralo s takvim nasiljem da se javno mjenje preokrene i Roosevelt je završio zabranu alkohola, slamajući rastuću industriju.
Malay[ms]
Pasaran hitam meletup dengan apa-apa keganasan bahawa pendapat awam bertukar dan Roosevelt berakhir alkohol larangan, menghancurkan industri yang berkembang.
Romanian[ro]
Piața neagră a explodat cu o asemenea violență încât opinia publică avansat. Și Roosevelt încheiat interdicție de alcool, Strivire industria înmugurire.
Serbian[sr]
Crno tržište je eksplodiralo s takvim nasiljem da se javno mnjenje preokrene i Roosevelt je okončao zabranu alkohola, slamajući rastuću industriju.

History

Your action: