Besonderhede van voorbeeld: 8808866938412842531

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Което ме връща към злочестите Задачи на Хилядолетието и си задавам въпроса дали това е форума, на който ще вземем решение за борба с крайната бедност или разумно ще продължим напред, към това което можем да постигнем.
Czech[cs]
Takže se vracíme k nešťastným Rozvojovým cílům... a k tomu, zda se na tomto zasedání... s plnou vážností pustíme... do opravdového boje s extrémní bídou... nebo budeme pouze pragmaticky plnit na čem se dokážeme dohodnout.
German[de]
Das bringt uns zu den leidvollen Millenniumziele... und zu der Entscheidung, ob dies die Konferenz ist... wo wir uns wirklich dazu verpflichten... gegen extreme Armut zu kämpfen... oder wo wir bloß vernünftigerweise voranschreiten, um das zu erreichen was erreichbar ist.
Greek[el]
Οπότε ερχόμαστε στους κακόμοιρους στόχους της χιλιετίας και στο αν αυτή θα είναι η συνάντηση στην οποία θα δεσμευτούμε ειλικρινά για την καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας ή απλά θα προχωρήσουμε λογικά για να επιτύχουμε ό, τι είναι επιτεύξιμο.
English[en]
Which brings us to these wretched Millennium Goals... and whether this is the conference... at which we really commit... to the fight against extreme poverty... or simply move ahead sensibly to achieve what is achievable.
Spanish[es]
Lo que nos lleva a los desdichados Objetivos del Milenio... y si ésta es la conferencia... en la cual nos comprometemos... a pelear contra la pobreza extrema... o a seguir adelante para llevar a cabo lo que es posible.
Finnish[fi]
Josta pääsemme epätoivoisiin vuosituhannenvaihteen tavoitteisiin... ja päätämme onko tämä se konferenssi... jossa todella sitoudumme... taistelemaan köyhyyttä vastaan... vai pyrimmekö ainoastaan saavuttamaan mitä saavuttavissa on.
Dutch[nl]
Wat ons brengt bij de vervormde Millennium Doelen... en of dit de conferentie is... waaraan we ons willen binden... om de armoede te bestrijden... of om simpel door te gaan om te bereiken wat haalbaar is.
Polish[pl]
Które przenoszą nas do nieszczęsnych Celów Milenijnych... i, albo jest to konferencja... na której naprawdę angażujemy się... w walkę z ekstremalnym ubóstwem... albo robimy trochę szumu, co właściwie ma miejsce.
Portuguese[pt]
O que nos leva aos tais Objetivos do Milênio... e se esta é a conferência... na qual nos comprometemos... a lutar contra a pobreza extrema... ou a seguir em frente para levar a cabo o que for possível.
Romanian[ro]
Ceea ce ne aduce la aceste mizerabile obiective ale mileniului şi dacă această conferinţă este una la care vom decide să luptăm împotriva sărăciei
Slovenian[sl]
Kar nas pripelje do nesrečnih Milenijskih ciljev... in ali je to konferenca... na kateri smo resnično odločeni... boriti se proti skrajni revščini... ali le nadaljevati, da dosežemo kar je dosegljivo.
Serbian[sr]
Što nas dovodi do ovih bednih Milenijumskih Ciljeva... i bilo da je ovo konferencija... na kojoj smo se stvarno posvetili... borbi protiv ekstremnog siromaštva... ili samo razumno nastavili dalje da ostvarimo ono što je ostvarljivo.
Turkish[tr]
Sıra Milenyum Hedefleri'ne geliyor... ve bu konferans... hepimizin aşırı yoksulluğa... savaştığımız yer olduğundan... ya da özenle ulaşılabileceğe ulaşmaya çalıştığımızdan.

History

Your action: