Besonderhede van voorbeeld: 8816876312193558349

Metadata

Data

Czech[cs]
Dívala jsem se jak se stěhují na kolej... všechny ty mini ledničky a skládací koše... a plakáty s Polibkem od Gustava Klimta.
Greek[el]
Τους κοίταζα που μετακόμιζαν στους κοιτώνες τους... Όλα τα μίνι ψυγεία και τα πτυσσόμενα καλάθια... και αφίσες με το " Φιλί " του Γκούσταβ Κλιμτ.
English[en]
I watched them all moving into their dorms... all the minifridges and collapsible hampers... and posters of Gustav Klimt's The Kiss.
Spanish[es]
Los vi a todos mudándose a sus dormitorios... todas sus mini-heladeritas y sus cajas plegables y posters de " El beso " de Gustav Klimt.
Croatian[hr]
Gledala sam ih sve kako idu u svoje domove... svi mini hladnjaci i sklopive košare... i plakati " Poljupca " Gustava Klimta.
Italian[it]
Li osservavo mentre si trasferivano nei dormitori, i loro mini-frigo i cestini pieghevoli e i loro poster de " Il bacio " di Gustav Klimt.
Norwegian[nb]
Jeg så dem flytte inn i sine rom med sine minikjøleskap og sammen - leggbare kurver og " Kysset ".
Polish[pl]
Patrzyłam jak wszyscy idą do akademików... te mini lodówki i składane kosze... i plakaty " Pocałunku " Gustava Klimta.
Portuguese[pt]
Vi todos se mudando para os dormitórios com os frigobares e todas as suas frágeis cestas de roupa e pôsteres de " O beijo " de Gustav Klimt.
Serbian[sr]
Gledala sam ih sve kako idu u svoje domove... svi mini frižideri i sklopive korpe... i plakati " Poljupca " Gustava Klimta.
Turkish[tr]
Yurda yerleşti hepsi. Her yerde ufak buzdolabı ve portatif dolaplar vardı.

History

Your action: