Besonderhede van voorbeeld: 8824938557838087730

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
И понеже му нямах номера, ако закъснееше, просто си поръчвах и ако още не се беше появил, трябваше да го ям, щото иначе щях да бия на очи.
Czech[cs]
A protože jsem na něj neměla číslo, tak když přišel pozdě, tak jsem si objednala, a když se pořád neukazoval, tak jsem musela jíst, protože jinak bych vypadala divně.
English[en]
And since I didn't have a phone number for him, if he was late, I just ordered, and if he still didn't show I had to eat'cause otherwise I'm weird.
Hungarian[hu]
És mivel nem volt meg a telefonszáma, ha késett, rendeltem, és ha később sem jelent meg, akkor ennem is kellett, különben hülyének néztek volna.
Italian[it]
E dato che non avevo il suo numero, se era in ritardo ordinavo e se ancora non arrivava, mi toccava mangiare se no... sembravo pazza.
Polish[pl]
Nie miałam jego numeru, a on się spóźniał, to zamawiałam jedzenie a gdy wciąż się nie pojawiał, to jadłam, bo jak mogłabym inaczej.
Portuguese[pt]
E como não tinha o número dele, se ele se atrasasse, eu fazia o pedido, e se ele não aparecesse, tinha que comer porque caso contrário, seria estranho.

History

Your action: