Besonderhede van voorbeeld: 8851141956764388646

Metadata

Data

Czech[cs]
Nechci vám říkat, jak řídit oddělení, ale abyste znali současně postoje, tady jsou nálezy týkající se zákona ve státě Illinois, kauzy a zprávy z Národního institutu pro zdraví.
English[en]
I wouldn't presume to tell you two how to run your department, but to give you an idea about the current thinking, these are the CDC findings illinois state law and pending legal cases and various NIH and journal reports.
Spanish[es]
No pretendo decirles cómo deben llevar su departamento, pero para que conozcan las tendencias, aquí tienen las sentencias del CDC la legislación de Illinois, los casos pendientes y varios informes del NIH y de revistas.
Hebrew[he]
זה ייתן מושג לגבי הדעות כיום: ממצאי המרכז לפיקוח על מחלות, חוק המדינה של אילינוי, תיקים שעומדים בפני משפט, ודוחות שונים של משרד הבריאות.
Croatian[hr]
Ne bih se usudio reci dva kako pokrenuti svoj? odjel, ali da vam dati ideju o trenutnom razmišljanja, ovo su CDC rezultati IIlinois državni zakon i tijeku pravne slucajeve i razne NIH i casopis izvješca.
Hungarian[hu]
Nem szeretném befolyásolni a napi munkátokat, de van itt egy kis háttéranyag. A CDC vizsgálati jelentései, illinois-i törvények, folyamatban lévő perek, a Nemzeti Egészségügyi Intézet jelentései és persze újságcikkek.
Dutch[nl]
Ik zal niet vertellen hoe je'n afdeling moet leiden maar om je'n idee te geven:
Polish[pl]
Nie chcę wam mówić, jak macie kierować oddziałem, ale by dać wam obraz obecnego myślenia, to są wnioski komisji centralnej, prawo stanowe Illinois i sprawy w toku, jak i różne raporty władz i periodyków medycznych.
Portuguese[pt]
Não quero dizer a vocês como administrar o departamento, mas... como orientação, estas são decisões do Centro de Controle de Doenças... lei do Estado de Illinois, casos pendentes... e vários artigos de institutos de saúde e de jornais.
Turkish[tr]
Size departmanınızı nasıl işleteceğinizi söylemem, ama... ... şu andaki düşünce tarzını açıklamak için, size yasal sonuçlar...

History

Your action: