Besonderhede van voorbeeld: 8872584993053542294

Metadata

Data

Arabic[ar]
واليوم تنبض برلين بالحيوية والنشاط وتجدد شبابها، بعد أن أعيد بناؤها بالعمل الجاد بسواعد الشعب الألماني وتضحياته لتوحيد شطري البلاد، وأصبحت موقعاً ملائماً لمؤتمر معهد الفكر الاقتصادي الجديد، الذي كنت هناك لحضوره.
Czech[cs]
Dnešní Berlín, živý a omlazený, obrozený pilnou prací německého lidu a jeho obětí ve prospěch sjednocení země, byl příhodným prostředím pro konferenci Institutu pro nové ekonomické myšlení (INET), kvůli níž jsem tam přicestoval.
English[en]
Berlin today is vibrant and rejuvenated, rebuilt by the German peoples' hard work and sacrifice to unify the country, and an apt setting for the conference of the Institute for New Economic Thinking (INET), which I was there to attend.
French[fr]
Berlin est aujourd'hui une ville animée et rajeunie, reconstruite grâce au labeur et aux sacrifices du peuple allemand pour réunifier le pays.
Portuguese[pt]
A cidade de Berlim é hoje vibrante e rejuvenescida, reconstruída através do trabalho duro e do sacrifício do povo alemão para unificar o país e um cenário apropriado para a conferência do Instituto para o Novo Pensamento Económico (INET), a qual eu estava lá para assistir.

History

Your action: