Besonderhede van voorbeeld: 8891191729564771082

Metadata

Author: EurLex-2

Data

Bulgarian[bg]
Това е аналог на амфетамина, много близък до PMA, който бе добавен към списък I на Конвенцията на ООН от 1971 г.
Czech[cs]
PMMA je amfetamin velmi blízký látce PMA, která byla vložena do přílohy 1 Úmluvy Organizace spojených národů z roku 1971 o psychotropních látkách.
Danish[da]
PMMA er en amfetaminanalog, der ligger meget tæt på PMA, der er omfattet af liste I i FN-konventionen af 1971.
German[de]
PMMA ist ein Amphetamin mit einem sehr ähnlichen Wirkungsspektrum wie das in Anhang I des UN-Übereinkommens von 1971 aufgenommene PMA.
Greek[el]
Το PMMA είναι ανάλογο αμφεταμίνης πολύ κοντά στο PMA το οποίο περιλαμβάνεται στο παράρτημα I της σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών του 1971.
English[en]
PMMA is an amphetamine analogue very close to PMA which is included in Schedule I to the 1971 United Nations Convention.
Spanish[es]
La PMMA es una anfetamina de la misma familia que la PMA, que está incluida en el anexo I del Convenio de la ONU de 1971.
Estonian[et]
PMMA on amfetamiini analoog, väga lähedane PMAle, mis on kantud 1971. aasta ÜRO konventsiooni I loendisse.
Finnish[fi]
PMA sisältyy vuonna 1971 tehdyn YK:n yleissopimuksen ensimmäiseen luetteloon.
French[fr]
La PMMA est un analogue de l'amphétamine, très proche de la PMA qui a été ajoutée à la liste I de la convention des Nations unies de 1971.
Hungarian[hu]
A PMMA a PMA-hoz nagyon közeli amfetamin-változat, amely utóbbi anyag szerepel az Egyesült Nemzetek Szervezete pszichotróp anyagokról szóló, 1971. évi egyezményének I. jegyzékében.
Italian[it]
La PMMA è un'anfetamina molto simile alla PMA, che è stata inserita nell'elenco I della convenzione delle Nazioni Unite del 1971.
Lithuanian[lt]
PMMA yra amfetamino analogas, labai artimas PMA, kuris yra įtrauktas į 1971 m. Jungtinių Tautų konvencijos I sąrašą.
Latvian[lv]
PMMA ir 1971. gada ANO Konvencijas I sarakstā iekļautajam PMA ļoti līdzīgs amfetamīna analogs.
Maltese[mt]
Il-PMMA tixbaħ lill-amfetamina u hija simili ħafna għall-PMA li tinsab fl-ewwel Skeda tal-Kovenzjoni tan-Nazzjonijiet Uniti ta' l-1971.
Dutch[nl]
PMMA is een amfetamineanaloog die sterke gelijkenis vertoont met PMA, dat voorkomt op lijst I bij het genoemde VN-Verdrag van 1971.
Polish[pl]
PMMA jest analogiczna do amfetaminy, bardzo zbliżona do PMA (parametoksyamfetamina), która jest włączona do wykazu I do Konwencji Narodów Zjednoczonych z 1971 r.
Portuguese[pt]
A PMMA consiste num composto anfetamínico muito próximo da PMA, que foi incluída na lista I da Convenção das Nações Unidas de 1971.
Romanian[ro]
PMMA este un analog al amfetaminei, foarte apropiat de PMA care a fost adăugată în Lista I a Convenției din 1971 a Organizației Națiunilor Unite.
Slovak[sk]
PMMA je obdobou amfetamínu, ktorá je veľmi blízka PMA uvedenej v dodatku 1 Dohovoru Spojených národov z roku 1971.
Slovenian[sl]
PMMA je analog amfetamina, zelo podoben PMA, ta pa je naveden na seznamu I iz Konvencije OZN iz leta 1971.
Swedish[sv]
PMMA är en amfetamin-analog som starkt påminner om PMA. Detta sistnämnda ämne finns upptaget i förteckning I i 1971 års FN-konvention.

History

Your action: