Besonderhede van voorbeeld: 8936801377414469494

Metadata

Data

Czech[cs]
Jinými slovy, když to vypadá jako kachna, chodí to jako kachna, kváká to jako kachna, je čím dál tím méně pravděpodobné, že je to ve skutečnosti kachna.
English[en]
In other words, if it looks like a duck, walks like a duck, quacks like a duck, it's looking more and more unlikely that it is, in fact, a duck.
Spanish[es]
En otras palabras, si luce como un pato, camina como un pato, grazna como un pato, parece más y más improbable que, de hecho, sea un pato.
Finnish[fi]
Jos se näyttää ankalta ja kävelee kuin ankka, ― on yhä epätodennäköisempää, että se on ankka.
Croatian[hr]
Ako izgleda kao patka, hoda kao patka i kvače kao patka, sve više i više izgleda da je stvarno patka.
Hungarian[hu]
Más szóval, ha kacsának látszik, kacsaként jár, kacsaként hápog, egyre kevésbé tűnik, ebben az esetben, kacsának.
Portuguese[pt]
Em outras palavras, se parece com um pato, anda como um pato, grasna como um pato, mas parece cada vez mais improvável que de facto seja um pato.
Romanian[ro]
Cu alte cuvinte, dacă arată ca o rață, Merge ca o rață, șarlatani ca o rață, Este în căutarea mai mult și mai puțin probabil ca ea este, de fapt, o rață.
Russian[ru]
Другими словами, если нечто похоже на утку, ковыляет как утка и крякает как утка, то всё менее вероятно, что это на самом деле утка.
Serbian[sr]
Ako izgleda kao patka, hoda kao patka i kvače kao patka, sve više i više izgleda da je stvarno patka.
Swedish[sv]
Med andra ord, om det ser ut som en anka går som en anka, kvackar som en anka, ser det mer och mer osannolikt ut att det är i själva verket en anka.

History

Your action: