Besonderhede van voorbeeld: 8997213387271531781

Metadata

Author: QED

Data

Greek[el]
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να νιώσω πως μπορούσα να εκφραστώ όπως εγώ ήθελα και είναι αυτό που με παρακίνησε τότε ώστε να γίνω χορογράφος.
English[en]
And that was the very first time that I found an opportunity to feel that I was able to express my own voice, and that's what's fueled me, then, to become a choreographer.
Spanish[es]
Y fue la primera vez que tuve una oportunidad de sentir que yo era capaz de expresarme con mi propia voz, y eso es lo que me impulsó, entonces, a convertirme en coreógrafo.
French[fr]
Et ce fut la première fois que j'ai eu l'occasion de sentir que j'étais capable d'exprimer ma propre voix, et c'est ce qui m'a ensuite nourri pour devenir chorégraphe.
Hebrew[he]
אני מרגיש שיש לי מה לומר ומה לשתף. ומה שמעניין הוא, שעכשיו אני אובססיבי לגבי הטכנולוגיה של הגוף.
Polish[pl]
Był to pierwszy raz, kiedy mogłem wyrazić siebie, co zainspirowało mnie do zostania choreografem.
Portuguese[pt]
E essa foi a primeira vez que tive a oportunidade de sentir a capacidade de expressar a minha própria voz e isso foi o que me incentivou a tornar- me coreógrafo.
Romanian[ro]
A fost prima dată când am avut ocazia să simt că puteam să- mi exprim creativitatea și asta m- a încurajat apoi să devin coreograf.
Slovak[sk]
Vtedy som mal prvýkrát možnosť cítiť, že sa môžem slobodne vyjadriť a to ma vtedy poháňalo, aby som sa stal choreografom.
Serbian[sr]
I to je bio prvi put da sam imao priliku da osetim da mogu da izrazim svoj glas i to je ono što me je tada ispunilo da postanem koreograf.
Turkish[tr]
Bu benim kendi sesimi duyurabildiğimi hissettiğim ilk fırsattı. Beni ilerleyen zamanlarda koreograf olmak için ateşleyen de bu oldu.

History

Your action: