Besonderhede van voorbeeld: 9045046243867161648

Metadata

Author: elitreca-2022

Data

Bulgarian[bg]
Ставката за настаняване в хотел и за лекарства е променена от 13% на 6,5% ( това е пречка пред постигането на целта за разширяване на базата на стандартната ставка ).
Czech[cs]
Sazba pro hotelové ubytování a léčiva se změnila z 13% na 6,5% ( jednalo se o krok zpět, jehož cílem bylo rozšířit základnu pro základní sazbu ).
Greek[el]
Ο συντελεστής για τα ξενοδοχειακά καταλύματα και τα φαρμακευτικά προϊόντα μεταβλήθηκε από 13% σε 6,5% ( αυτό αποτέλεσε οπισθοδρόμηση όσον αφορά τον στόχο διεύρυνσης της βάσης του βασικού συντελεστή ).
English[en]
The rate for hotel accommodation and pharmaceuticals changed from 13% to 6.5% ( this was a setback for the objective of broadening the base of the standard rate ).
Spanish[es]
El tipo del IVA para alojamiento en hoteles y fármacos se redujo del 13% al 6,5% ( lo que supuso un revés para el objetivo de ampliar la base del tipo general ).
Finnish[fi]
Hotellimajoituksen ja lääkkeiden alv-kanta muuttui 13 prosentista 6,5 prosenttiin ( tämä oli vastoin tavoitetta laajentaa yleisen alv-kannan pohjaa ).
French[fr]
Le taux pour l'hébergement hôtelier et les produits pharmaceutiques passe de 13% à 6,5% ( ce qui est contraire à l'objectif d'élargissement de l'assiette du taux standard ).
Croatian[hr]
Stope koje su se primjenjivale na hotelski smještaj i lijekove promijenjena je s 13% na 6,5% ( što je bio korak unazad u odnosu na cilj proširenja osnovice za primjenu standardne stope ).
Hungarian[hu]
A szállodai szálláshelyek és a gyógyszerek adókulcsa 13% -ról 6,5% -ra változott ( ez visszalépést jelentett az általános héamérték-alap kiszélesítési célja tekintetében ).
Polish[pl]
Stawka dla usług hotelarskich i produktów leczniczych zmieniła się z 13% na 6,5% ( było to sprzeczne z celem, jaki stanowiło poszerzenie podstawy standardowej stawki ).
Portuguese[pt]
A taxa aplicada ao alojamento hoteleiro e aos produtos farmac uticos foi alterada de 13% para 6,5% ( o que constituiu um rev s para a realiza o do objetivo de alargar a base tribut vel taxa normal ).
Slovak[sk]
Sadzba za ubytovanie v hoteloch a lieky sa zmenila z 13 na 6,5% ( toto bol prípad zhoršenia, pokiaľ ide o cieľ rozšírenia základu štandardnej sadzby ).
Swedish[sv]
Momssatsen för hotellövernattningar och läkemedel ändras från 13 till 6,5% ( det var ett bakslag för målet att utöka antalet produkter för vilken normalskattesatsen skulle betalas ).

History

Your action: