Besonderhede van voorbeeld: 9076476707003865102

Metadata

Author: EurLex-2

Data

Czech[cs]
4.1 Každý výrobek musí být jednotlivě zkontrolován a musí být provedeny odpovídající zkoušky stanovené v příslušných evropských specifikacích podle TSI nebo rovnocenné zkoušky s cílem ověřit shodu výrobků s typem popsaným v certifikátu přezkoušení typu a s požadavky TSI, které se na ně vztahují ( 16 ).
English[en]
4.1. All products must be individually examined and appropriate tests as set out in the relevant European specifications referred to in the TSI or equivalent tests shall be carried out in order to verify their conformity with the type as described in the type-examination certificate and the requirements of the TSI that apply to them ( 15 ).
Finnish[fi]
4.1 Kaikki tuotteet on yksitellen tutkittava ja tehtävä YTE:ssä mainitut asiaa koskevissa eurooppalaisissa normeissa määritellyt tai vastaavat testit sen todentamiseksi, että tuotteet ovat tyyppitarkastustodistuksessa kuvatun tyypin sekä niitä koskevien YTE:n vaatimusten mukaisia ( 15 ).
Slovenian[sl]
4.1 Vse proizvode je treba posamično pregledati in ustrezno preskusiti, kakor je določeno v ustreznih evropskih specifikacijah iz TSI, ali pa se izvedejo primerljivi preskusi, da se preveri njihova skladnost s tipom, kakor je opisan v certifikatu o pregledu tipa, in zahtevami TSI, ki zanje veljajo ( 16 ).
Swedish[sv]
4.1 Alla produkter måste undersökas var för sig och lämpliga provningar som anges i de tillämpliga europeiska specifikationer som omnämns i TSD, eller motsvarande provningar, skall utföras i syfte att kontrollera produkternas överensstämmelse med den typ som beskrivs i typkontrollintyget samt med tillämpliga krav i TSD ( 15 ).

History

Your action: