Besonderhede van voorbeeld: 9127453183747498790

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
С цел да се избегнат двусмислието и различните тълкувания, произтичащи от текста в сегашния му вид, текстът на бележка под линия 1 в част А и част Б от приложение I към Регламент (ЕО) No 396/2005 следва да бъде преформулиран.
Czech[cs]
Znění poznámky pod čarou 1 v části A i části B přílohy I nařízení (ES) č. 396/2005 by mělo být přeformulováno, aby se zamezilo nejednoznačnostem a odlišným výkladům, které se vyskytuje u stávajícího znění.
Danish[da]
Ordlyden af teksten til fodnote 1 i bilag I, både del A og B, til forordning (EF) nr. 396/2005 bør ændres for at undgå tvetydighed og forskellige fortolkninger, som den nuværende ordlyd har givet anledning til.
German[de]
Der Wortlaut der Fußnote 1 in Teil A und Teil B des Anhangs I der Verordnung (EG) Nr. 396/2005 sollte umformuliert werden, um Unklarheiten und aus der derzeitigen Formulierung resultierende unterschiedliche Auslegungen zu vermeiden.
Greek[el]
Το κείμενο της υποσημείωσης 1 στο μέρος Α και στο μέρος Β του παραρτήματος I του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 396/2005 θα πρέπει να αναδιατυπωθεί, ώστε να αποφεύγονται η ασάφεια και διαφορετικές ερμηνείες που προκύπτουν με την παρούσα διατύπωση.
English[en]
The text of footnote (1) in both Part A and Part B of Annex I to Regulation (EC) No 396/2005 should be reworded, in order to avoid ambiguity and different interpretations encountered with the current wording.
Spanish[es]
El texto de la nota a pie de página n.o 1 de la parte A y de la parte B del anexo I del Reglamento (CE) n.o 396/2005 debe redactarse de nuevo a fin de evitar la ambigüedad y las distintas interpretaciones que presenta la redacción actual.
Estonian[et]
Määruse (EÜ) nr 396/2005 I lisa A ja B osas tuleks joonealuse märkuse 1 tekst ümber sõnastada, et vältida praeguse sõnastuse juures ilmnenud ebaselgust ja erinevat tõlgendamist.
Finnish[fi]
Niin asetuksen (EY) N:o 396/2005 liitteessä I olevan A osan kuin B osankin alaviitteen (1) teksti olisi muotoiltava uudelleen, jotta vältetään nykyiseen sanamuotoon liittyvä moniselitteisyys ja erilaiset tulkinnat.
French[fr]
À l'annexe I, parties A et B, du règlement (CE) no 396/2005, il convient de reformuler le texte de la note en bas de page no 1 pour éviter les ambiguïtés et les différences d'interprétation auxquelles donne lieu le libellé actuel.
Croatian[hr]
Tekst bilješke 1. u dijelu A i u dijelu B Priloga I. Uredbi (EZ) br. 396/2005 trebalo bi preformulirati kako bi se izbjegle nejasnoće i različita tumačenja koji proizlaze iz sadašnjeg teksta.
Hungarian[hu]
Az 1. lábjegyzet szövegét a 396/2005/EK rendelet I. mellékletének A. és B. részében egyaránt át kell fogalmazni a jelenlegi megfogalmazás esetében felmerülő félreérthetőség és különböző értelmezések elkerülése érdekében.
Italian[it]
Nell'allegato I, parti A e B, del regolamento (CE) n. 396/2005 il testo della nota a piè di pagina 1 dovrebbe essere riformulato al fine di evitare le ambiguità e le interpretazioni divergenti cui ha dato adito l'attuale formulazione.
Lithuanian[lt]
Reglamento (EB) Nr. 396/2005 I priedo A ir B dalių 1-os išnašos tekstas turėtų būti performuluotas, kad būtų išvengta dviprasmiškumo ir skirtingo dabartinio teksto aiškinimo;
Latvian[lv]
Regulas (EK) Nr. 396/2005 I pielikuma A un B daļā 1. zemsvītras piezīmes teksts būtu jāpārformulē tā, lai izvairītos no pārpratumiem un novērstu atšķirīgas interpretācijas, kas izriet no esošā formulējuma.
Maltese[mt]
Jenħtieġ li jinbidel il-kliem tat-test tan-nota f'qiegħ il-paġna bin-numru (1) tal-Parti A u tal-Parti B tal-Anness I tar-Regolament (KE) Nru 396/2005 sabiex ma jkunx hemm l-ambigwità u l-interpretazzjonijiet differenti li kien hemm minħabba l-kliem attwali tagħha.
Dutch[nl]
Om dubbelzinnigheid en verschillende interpretaties van de huidige bewoordingen te voorkomen, moet in bijlage I bij Verordening (EG) nr. 396/2005, zowel in deel A als in deel B, de tekst van voetnoot 1 anders worden geformuleerd.
Polish[pl]
Należy zmienić brzmienie przypisu 1 w załączniku I do rozporządzenia (WE) nr 396/2005 część A i B, by uniknąć wieloznaczności i różnic w interpretacji związanych z obecnym brzmieniem.
Portuguese[pt]
Deve reformular-se o texto da nota de rodapé 1 tanto na parte A como na parte B do anexo I do Regulamento (CE) n.o 396/2005, a fim de evitar as ambiguidades e diferentes interpretações resultantes da atual redação.
Romanian[ro]
Textul notei de subsol (1) atât din partea A, cât și din partea B a anexei I la (CE) nr. 396/2005 ar trebui reformulat pentru a evita ambiguitatea și interpretările diferite ale formulării din prezent.
Slovak[sk]
Text poznámky pod čiarou č. 1 v častiach A a B prílohy I k nariadeniu (ES) č. 396/2005 by sa mal preformulovať, aby sa predišlo nejednoznačnosti a odlišným interpretáciám, ktoré sa spájajú s ich terajšou formuláciou.
Slovenian[sl]
Besedilo opombe 1 v delih A in B Priloge I k Uredbi (ES) št. 396/2005 bi bilo treba spremeniti, da bi se izognili dvoumnosti in različnim razlagam, ki obstajajo pri sedanjem besedilu.
Swedish[sv]
Texten i fotnot 1 i både del A och del B i bilaga I till förordning (EG) nr 396/2005 bör omformuleras för att undvika oklarheter och olika tolkningar som uppstått med den nuvarande lydelsen.

History

Your action: