Besonderhede van voorbeeld: 9132211010451419528

Metadata

Author: EurLex-2

Data

Bulgarian[bg]
BAA твърди, че схемата за освобождаване от ДИМ не съответства на Насоките относно използването на държавна помощ за опазването на околната среда от 2001 г.
Czech[cs]
Sdružení BAA uvádí, že režim osvobození od AGL není v souladu s pokyny o podpoře na ochranu životního prostředí z roku 2001.
Danish[da]
BAA hævder, at ordningen med fritagelse for granulatafgiften ikke er i overensstemmelse med miljørammebestemmelserne fra 2001.
German[de]
Die BAA ist der Ansicht, dass die Befreiung von der Granulatabgabe nicht den Leitlinien für Umweltschutzbeihilfen von 2001 entspricht.
Greek[el]
Η BAA ισχυρίζεται ότι το καθεστώς απαλλαγής από τον ΦΑΥ δεν συνάδει με τις κατευθυντήριες γραμμές του 2001 για τις περιβαλλοντικές ενισχύσεις.
English[en]
BAA alleges that the AGL relief scheme does not comply with the 2001 Environmental Aid Guidelines.
Spanish[es]
La BAA alega que el régimen de exoneración del AGL no se ajusta a lo dispuesto en las Directrices sobre ayudas estatales en favor del medio ambiente de 2001.
Estonian[et]
BAA väidab, et täitematerjalide suhtes kehtiv maksusoodustuse kava ei ole kooskõlas 2001. aasta keskkonnaabi suunistega.
Finnish[fi]
BAA katsoo, että kiviainesveron alennusohjelma ei ole vuoden 2001 ympäristönsuojelutuen suuntaviivojen mukainen.
French[fr]
La BAA prétend que le régime d'exonération de l'AGL n'est pas conforme à l'encadrement de 2001.
Croatian[hr]
Udruženje BAA tvrdi da program za olakšice za porez na agregate nije u skladu sa Smjernicama o potporama za zaštitu okoliša iz 2001.
Hungarian[hu]
A BAA azt állítja, hogy az AGL mentességi program nem összeegyeztethető a környezetvédelmi támogatásokra vonatkozó 2001. évi iránymutatásokkal.
Lithuanian[lt]
BAA teigia, kad NMM lengvatos schema neatitinka 2001 m. rekomendacijų dėl valstybės pagalbos aplinkos apsaugai.
Latvian[lv]
BAA apgalvo, ka MMN atvieglojumu shēma neatbilst 2001. gada Pamatnostādnēm par atbalstu vides jomā.
Maltese[mt]
Il-BAA tallega li l-iskema ta' eżenzjoni tal-AGL ma tkunx skont il-Linji gwida dwar l-Għajnuna Ambjentali tal-2001.
Dutch[nl]
De BAA betoogde dat de vrijstellingsregeling niet in overeenstemming was met de kaderregeling van 2001.
Polish[pl]
Według BAA system zwolnień z opłaty za wydobycie kruszywa nie jest zgodny z wytycznymi w sprawie pomocy na ochronę środowiska z 2001 r.
Portuguese[pt]
A BAA sustenta que o regime de exoneração do AGL não está em conformidade com o Enquadramento dos auxílios ambientais de 2001.
Romanian[ro]
BAA susține că schema de scutire de la plata integrală a AGL nu este conformă cu Orientările privind ajutorul pentru protecția mediului din 2001.
Slovak[sk]
Združenie BAA uvádza, že systém oslobodenia od dane z kameniva nie je v súlade s usmerneniami o štátnej pomoci na ochranu životného prostredia z roku 2001.
Slovenian[sl]
Združenje BAA trdi, da shema olajšave za dajatev na agregate ni v skladu s smernicami o pomoči za varstvo okolja iz leta 2001.
Swedish[sv]
BAA hävdar att undantagsordningen inte är förenlig med 2001 års miljöstödsriktlinjer.

History

Your action: