Besonderhede van voorbeeld: 9133539540600968001

Metadata

Author: elitreca-2022

Data

German[de]
B A EuropeAid ohne Vorbehalte Nicht zutreffend EuropeAid hat eine umfassende Kontrollstra tegie eingerichtet und Konzeption und An wendung seiner Überwachungs-und Kon trollsysteme weiterhin deutlich verbessert.
English[en]
B A EuropeAid without reservations N / A EuropeAid has set up a comprehensive control strategy and continued to bring significant improvements to the design and implementation of its supervisory and control systems.
Spanish[es]
B A EuropeAid sin reservas s.o. EuropeAid ha establecido una estrategia de control global y siguió introduciendo mejoras significativas en la concepción y aplicación de sus sistemas de control y supervisión.
Estonian[et]
B A EuropeAid Reservatsioonideta E / K EuropeAid on koostanud põhjaliku kontrolli strateegia ning oluliselt parandanud oma järe levalve-ja kontrollisüsteemide ülesehitust ja rakendamist.
Hungarian[hu]
B A EuropeAid fenntartás nélkül N / A A EuropeAid teljes körű ellenőrzési stratégiát dolgozott ki és jelentős mértékben javította felügyeleti és kontrollrendszereinek kialakí tását és megvalósítását.
Maltese[mt]
B A EuropeAid bla riżervi N / A Il-EuropeAid stabbilixxa strateġija ta ’ kontroll komprensiv u kompla jġib titjib sinifikanti għat-tfassil u l-implimentazzjoni tas-sistemi ta ’ sorveljanza u kontroll tiegħu.
Portuguese[pt]
B A EuropeAid sem reservas N / A O EuropeAid definiu uma estratégia de con trolo exaustiva e continuou a introduzir me lhorias significativas na concepção e execução dos seus sistemas de supervisão e de con trolo.
Slovak[sk]
B A EuropeAid bez výhrad Nevzťahuje sa EuropeAid vypracoval celkovú stratégiu kontroly a pokračuje v dosahovaní význam ných zlepšení návrhu a implementácie systémov dohľadu a kontroly.
Slovenian[sl]
B A EuropeAid brez pridržkov NR EuropeAid je vzpostavil celovito strategijo kontrole in še naprej uvaja precejšnje izbolj šave v zasnovo in izvajanje svojih nadzornih in kontrolnih sistemov.

History

Your action: