Besonderhede van voorbeeld: 9158647048808074306

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Това е историята на първите човешки усилия да видят истината за Слънцето зад ослепителния му блясък. А също и как сме започнали да разбираме неговото могъщество и ролята му във Вселената.
English[en]
This is the story of mankind's struggle to see behind the glare and glimpse the truth about the sun and how we came to understand its power and its role in the universe. ( Carnival music )
Finnish[fi]
Tämä on kertomus ihmiskunnan ponnistuksista nähdä paisteen taakse, nähdä vilaus Auringon totuudesta ja siitä, kuinka olemme oppineet ymmärtämään sen roolia ja voimaa universumissa.
Croatian[hr]
Ovo je priča o borbi èoveèanstva U namjeri da vidi to se krije iza sjaja i zaviriti u istinu o Suncu i da bismo shvatili njegovu moć i njegovu ulogu u svemiru.
Dutch[nl]
Dit is het verhaal van hoe de mens probeerde... achter de gloed een glimp van de waarheid van de zon op te vangen... en hoe we begonnen te begrijpen wat z'n kracht en z'n rol in het heelal is.
Polish[pl]
To historia ludzkich dążeń, żeby zobaczyć, co jest za świecącą tarczą, i dowiedzieć się prawdy o Słońcu i o tym, jak zrozumieliśmy jego moc i jego rolę we wszechświecie.
Portuguese[pt]
Esta é a história da luta da humanidade para ver por trás do fulgor e vislumbrar a verdade sobre o Sol e como conseguimos entender a amplitude do seu poder e seu papel no universo.
Serbian[sr]
Ovo je priča o borbi čovečanstva u nameri da vidi šta se krije iza sjaja i da zaviri u istinu o Suncu i da bismo shvatili njegovu moć i njegovu ulogu u svemiru.

History

Your action: