Besonderhede van voorbeeld: 9184003083084578153

Metadata

Author: QED

Data

Czech[cs]
A tady je chudá provincie Guizhou, která je na tom stejně jako Pakistán a když pokračujeme dále dostáváme se k venkovským oblastem, které jsou na úrovni africké Ghany.
Greek[el]
Ενώ η φτωχή επαρχία της ενδοχώρας Γκανσού είναι σαν το Πακιστάν και αν τη χωρίσω ξανά, η αγροτική της περιοχή είναι σαν τη Γκάνα στην Αφρική.
English[en]
And there is the poor inland province Guizhou, it's like Pakistan and if I split it further the rural parts are like Ghana in Africa.
Galician[gl]
E aquí esta a provincia interior e pobre de Guizhou, que estaría ó mesmo nivel que Pakistan e se aínda continuo a división as partes rurais son coma Ghana en Africa.
Croatian[hr]
A tamo je siromašna unutrašnja provincija Gansu, kao Pakistan je i ako je razdvojim još više ruralni dijelovi su kao Gana u Africi.
Indonesian[id]
Dan di situ ada pedalaman yang miskin, Provinsi Gansu, ia setara Pakistan dan jika aku membaginya lebih jauh bagian pedesaannya seperti Ghana di Afrika.
Italian[it]
E là c'è la povera provincia dell'entroterra Guizhou, è come il Pakistan e se la divido ulteriormente, la parte rurale è come il Ghana in Africa.
Macedonian[mk]
А тука е сиромашната провинција Гансу во внатрешноста, таа е како Пакистан и ако ја разделам понатаму руралниот дел е како Гана во Африка.
Polish[pl]
A to jest biedna prowincja Guizhou, jest na poziomie Pakistanu i jeśli podzielę ją dalej część obszarów wiejskich jest na poziomie Ghany w Afryce.
Romanian[ro]
Dar iată şi săraca provincie Guizhou, e la fel ca Pakistanul iar dacă o împart încă o dată veţi vedea că părţile rurale sunt ca Ghana, Africa.
Slovak[sk]
A tu je chudobná provincia Gansu, ktorá je na tom rovnako ako Pakistan a keď pokračujem ďalej dostávam vidiecke oblasti, ktoré su na úrovni africkej Ghany.
Serbian[sr]
A evo siromašne provincije Gansu u unutrašnjosti, ona je kao Pakistan i ako je podelim dalje ruralni delovi su kao Gana u Africi.
Swedish[sv]
Och här är den fattiga provinsen Giuzhou, som är som Pakistan. och om jag delar ytterligare ser man att landsbygden är som Ghana i Afrika.

History

Your action: