Besonderhede van voorbeeld: 9208063847914311011

Metadata

Author: EurLex-2

Data

Bulgarian[bg]
Документите за надзор, изготвени по формуляра, отговарящ на образеца, посочен в допълнение I към настоящото приложение, или по отношение на Китай — отговарящ на образеца в приложение I към Регламент No 3285/94 на Съвета, са валидни на цялата митническа територия на Европейската общност.
Czech[cs]
Kontrolní doklady vydané na formuláři odpovídajícím vzoru uvedenému v dodatku I této přílohy, nebo v případě Číny na formuláři odpovídajícím vzoru v příloze I nařízení Rady 3285/94, platí na celém celním území Evropského společenství.
Danish[da]
Tilsynsdokumentet, der er udfærdiget i overensstemmelse med modellen i tillæg I til dette bilag eller for så vidt angår Kina, som svarer til modellen i Rådets forordning (EF) nr. 3285/94, bilag I, er gyldigt i hele Det Europæiske Fællesskabs toldområde.
Greek[el]
Τα έγγραφα επιτήρησης που συντάσσονται σε έντυπο σύμφωνα με το υπόδειγμα του προσαρτήματος Ι του παρόντος παραρτήματος ή, όσον αφορά την Κίνα, που αντιστοιχούν στο υπόδειγμα του παραρτήματος Ι του κανονισμού 3285/94 του Συμβουλίου, ισχύουν στο σύνολο του τελωνειακού εδάφους της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
English[en]
Surveillance documents, drawn up on the form conforming to the specimen set out in Appendix I to this Annex or as regards China corresponding to the model in Annex I of Council Regulation 3285/94, shall be valid throughout the customs territory of the European Community.
Spanish[es]
Los documentos de vigilancia elaborados conforme al modelo que recoge en el Apéndice I del presente anexo o en lo que se refiere a China correspondientes al modelo del anexo I del Reglamento del Consejo 3285/94 serán válidos en todo el territorio aduanero de la Comunidad Europea.
Estonian[et]
Järelevalvedokumendid, mis koostatakse käesoleva lisa I liites esitatud näidise kohasel vormil, või Hiina puhul järelevalvedokumendid, mis vastavad nõukogu määruse 3285/94 I lisas esitatud näidisele, kehtivad kogu Euroopa Ühenduse tolliterritooriumil.
Finnish[fi]
Valvonta-asiakirjat, jotka on laadittu tämän liitteen lisäyksessä I tai Kiinan osalta neuvoston asetuksen 3285/94 liitteessä I olevan mallin mukaiselle lomakkeelle, ovat voimassa koko Euroopan yhteisön tullialueella.
French[fr]
Les documents de surveillance, établis sur le formulaire conforme au spécimen figurant à l’appendice 1 de la présente annexe, ou, en ce qui concerne la Chine, correspondant au modèle figurant à l’annexe I du règlement no 3285/94 du Conseil, sont valables sur l’ensemble du territoire douanier de la Communauté européenne.
Italian[it]
I documenti di sorveglianza elaborati in base al modulo conforme al facsimile di cui all'appendice I del presente allegato o, per quanto riguarda la Cina, a quello corrispondente al modello di cui all'allegato I del regolamento 3285/94 del Consiglio, sono validi in tutto il territorio doganale della Comunità europea.
Lithuanian[lt]
Priežiūros dokumentai, kurie yra parengti pagal formą, atitinkančią šio priedo I priedėlyje pateikiamą pavyzdį, arba, kalbant apie Kiniją, pagal Tarybos reglamento (EB) Nr. 3285/94 I priede pateikiamą pavyzdį, galioja visoje Europos bendrijos muitų teritorijoje.
Latvian[lv]
Uzraudzības dokumenti, kuru forma atbilst šā pielikuma I papildinājumā dotam paraugam, vai attiecībā uz Ķīnu - modelim Padomes Regulas 3285/94 I pielikumā, ir derīgi visā Eiropas Kopienas muitas teritorijā.
Maltese[mt]
Id-dokumenti ta' sorveljanza, imfassla fuq il-formola li hija konformi mas-sett mudell stabbilit fl-Appendiċi I ta' dan l-Anness jew, fir-rigward taċ-Ċina, li tikkorrispondi mal-mudell fl-Anness I tar-Regolament tal-Kunsill 3285/94, għandhom ikunu validi fit-territorju doganali kollu tal-Komunità Ewropea.
Dutch[nl]
Toezichtdocumenten die worden gesteld op een formulier dat in overeenstemming is met het in aanhangsel 1 bij onderhavige bijlage opgenomen model of, met betrekking tot China, met het model in bijlage I bij Verordening (EG) nr. 3285/94 van de Raad, zijn in het gehele douanegebied van de Gemeenschap geldig.
Polish[pl]
Dokumenty nadzoru sporządzone na formularzu zgodnym ze wzorem określonym w dodatku I do niniejszego załącznika lub, w stosunku do Chin, zgodnym ze wzorem w załączniku I rozporządzenia Rady 3285/94, zachowują ważność na całym obszarze celnym Wspólnoty Europejskiej.
Portuguese[pt]
Os documentos de vigilância, estabelecidos segundo o modelo que consta do Apêndice I ao presente Anexo ou, no caso da China, segundo o modelo que consta do Anexo I do Regulamento 3285/94, serão válidos em todo o território aduaneiro da Comunidade Europeia.
Slovak[sk]
Doklady o dohľade vypracované na základe formulára podľa vzoru ustanoveného v dodatku I k tejto prílohe alebo pokiaľ ide o Čínu, zodpovedajúce modelu v prílohe I nariadenia Rady 3285/94 sú platné na celom colnom území Európskeho spoločenstva.
Slovenian[sl]
Listine o nadzoru na obrazcu, ki je v skladu z vzorcem, določenim v Dodatku 1 k tej prilogi, ali v primeru Kitajske ustrezajo vzorcu iz Priloge I Uredbe Sveta št. 3285/94, so veljavne na celotnem carinskem območju Evropske skupnosti.
Swedish[sv]
Övervakningsdokument, som är utfärdade på blanketter som motsvarar förlagan i tillägg I till denna bilaga eller, när det gäller Kina, förlagan i bilaga I till rådets förordning 3285/94, skall vara giltiga inom hela Europeiska gemenskapens tullområde.

History

Your action: