Besonderhede van voorbeeld: 9217998745126690780

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Разпоредбите на Споразумението се прилагат за стоки, изнасяни от Чили за Хърватия или от Хърватия за Чили, които са в съответствие с разпоредбите на приложение III към Споразумението и които към датата на присъединяване на Хърватия се намират под режим транзит или под режим временно складиране, в митнически склад или в свободна зона в Чили или в Хърватия.
Czech[cs]
Ustanovení dohody se použijí na zboží vyvážené z Chile do Chorvatska nebo z Chorvatska do Chile, které je v souladu s přílohou III dohody a které bylo ke dni přistoupení Chorvatska buď v tranzitu, nebo v dočasném uskladnění nebo v celním skladu nebo ve svobodném celním pásmu v Chile nebo v Chorvatsku.
Danish[da]
Bestemmelserne i aftalen anvendes på varer, der eksporteres enten fra Chile til Kroatien eller fra Kroatien til Chile, og som opfylder bestemmelserne i bilag III til aftalen, og som på datoen for tiltrædelsen enten er i transit eller under midlertidig opbevaring, på toldoplag eller i en frizone i Chile eller Kroatien.
Greek[el]
Οι διατάξεις της συμφωνίας εφαρμόζονται στα εμπορεύματα που εξάγονται από τη Χιλή προς την Κροατία ή από την Κροατία προς τη Χιλή, τα οποία είναι σύμφωνα με τις διατάξεις του πρωτοκόλλου III της συμφωνίας και τα οποία, την ημερομηνία της προσχώρησης, βρίσκονται είτε καθ’ οδόν είτε υπό προσωρινή αποθήκευση, σε αποθήκη τελωνειακής αποταμίευσης ή σε ελεύθερη ζώνη στη Χιλή ή στην Κροατία.
English[en]
The provisions of the Agreement shall be applied to goods exported from either Chile to Croatia or from Croatia to Chile, which comply with the provisions of Annex III to the Agreement and which on the date of accession are either in transit or in temporary storage, in a customs warehouse or in a free zone in Chile or in Croatia.
Spanish[es]
Las disposiciones del Acuerdo serán aplicables a las mercancías exportadas de Chile a Croacia o de Croacia a Chile, que cumplan las disposiciones del anexo III del Acuerdo y que, en la fecha de la adhesión, se encuentren en tránsito o en depósito temporal en un depósito aduanero o en una zona franca en Chile o en Croacia.
Estonian[et]
Lepingu sätteid kohaldatakse kas Tšiilist Horvaatiasse või Horvaatiast Tšiili eksporditava kauba suhtes, mis vastab lepingu III lisale ning mis ühinemise kuupäeval on kas teel või ajutiselt ladustatud Tšiilis või Horvaatias asuvas tollilaos või vabatsoonis.
Finnish[fi]
Sopimuksen määräyksiä sovelletaan Chilestä Kroatiaan tai Kroatiasta Chileen vietäviin tavaroihin, jotka ovat sopimuksen liitteen III määräysten mukaisia ja jotka ovat liittymispäivänä joko parhaillaan kuljetettavina taikka väliaikaisesti varastoituina, tullivarastossa tai vapaa-alueella Chilessä tai Kroatiassa.
French[fr]
Les dispositions de l'accord s'appliquent aux marchandises exportées du Chili vers la Croatie ou de la Croatie vers le Chili, qui sont conformes aux dispositions de l'annexe III de l'accord et qui, à la date de l'adhésion, se trouvent en transit ou en dépôt temporaire, en entrepôt douanier ou en zone franche au Chili ou en Croatie.
Croatian[hr]
Odredbe Sporazuma primjenjuju se na robu izvezenu iz Čilea u Hrvatsku ili iz Hrvatske u Čile, a koja je u skladu s odredbama Priloga III. Sporazumu i koja je na dan pristupanja u provozu ili u privremenom skladištu, u carinskom skladištu ili u slobodnoj zoni u Čileu ili u Hrvatskoj.
Hungarian[hu]
A megállapodás rendelkezéseit alkalmazzák a megállapodás III. melléklete szerinti, Chiléből Horvátországba vagy Horvátországból Chilébe exportált árukra, valamint a csatlakozás időpontjában úton lévő vagy Chilében, illetve Horvátországban ideiglenesen raktározott, vámraktárban vagy vámszabad területen tárolt árukra.
Italian[it]
Le disposizioni dell'accordo si applicano alle merci esportate dal Cile in Croazia o dalla Croazia in Cile che sono conformi alle disposizioni dell'allegato III dell'accordo e che, alla data di adesione, siano in transito o in custodia temporanea, in un deposito doganale o in una zona franca in Cile o in Croazia.
Lithuanian[lt]
Susitarimo nuostatos taikomos iš Čilės į Kroatiją arba iš Kroatijos į Čilę eksportuojamoms prekėms, kurios atitinka Susitarimo III priedo nuostatas ir kurios įstojimo dieną yra pakeliui arba laikinai saugomos Čilės arba Kroatijos muitinės sandėlyje arba laisvojoje zonoje.
Latvian[lv]
Nolīguma noteikumus piemēro precēm, kuras eksportē no Čīles uz Horvātiju vai no Horvātijas uz Čīli, kuras atbilst nolīguma III pielikuma noteikumiem un kuras Horvātijas pievienošanās dienā ir vai nu tranzītā, vai pagaidu uzglabāšanā muitas noliktavā, vai arī Čīles vai Horvātijas brīvajā zonā.
Maltese[mt]
Id-dispożizzjonijiet tal-Ftehim għandhom japplikaw għall-merkanzija esportata jew miċ-Ċilì lejn il-Kroazja jew mill-Kroazja lejn iċ-Ċilì, li jkunu konformi mad-dispożizzjonijiet tal-Anness III għall-Ftehim u li fid-data tal-adeżjoni jkunu jew fi triqthom jew maħżuna temporanjament f'maħżen doganali jew f'żona ħielsa fiċ-Ċilì jew fil-Kroazja.
Dutch[nl]
De bepalingen van de Overeenkomst worden toegepast op goederen die van Chili naar Kroatië of van Kroatië naar Chili worden uitgevoerd, wanneer die goederen voldoen aan de bepalingen van bijlage III bij de Overeenkomst en op de datum van de toetreding van Kroatië ofwel onderweg zijn of in tijdelijke opslag zijn in een douane-entrepot of in een vrije zone in Chili of Kroatië.
Polish[pl]
Postanowienia Układu mają zastosowanie do wywożonych z Chile do Chorwacji albo z Chorwacji do Chile towarów, które są zgodne z postanowieniami załącznika III do Układu i które w dniu przystąpienia znajdują się w drodze albo są czasowo składowane, w składzie celnym lub w wolnym obszarze celnym na terytorium Chile lub Chorwacji.
Portuguese[pt]
As disposições do Acordo são aplicáveis às mercadorias exportadas do Chile para a Croácia e da Croácia para o Chile, que satisfaçam as disposições do anexo III do Acordo e que, na data da adesão, se encontrem em trânsito ou em depósito temporário num entreposto aduaneiro ou numa zona franca no Chile ou na Croácia.
Slovak[sk]
Ustanovenia dohody platia pre tovar vyvezený z Čile do Chorvátska alebo z Chorvátska do Čile, ktorý spĺňa ustanovenia prílohy III k dohode a ktorý je k dátumu pristúpenia buď v tranzite, alebo v dočasnom uskladnení, v colnom sklade alebo v slobodnom pásme v Čile alebo v Chorvátsku.
Slovenian[sl]
Določbe Sporazuma se lahko uporabljajo za blago, izvoženo iz Čila na Hrvaško ali s Hrvaške v Čile, ki je v skladu z določbami Priloge III k Sporazumu in je na dan pristopa Hrvaške v tranzitu ali v začasni hrambi, v carinskem skladišču ali v prosti coni v Čilu ali na Hrvaškem.
Swedish[sv]
Bestämmelserna i avtalet ska tillämpas på varor som exporteras antingen från Chile till Kroatien eller från Kroatien till Chile, som uppfyller villkoren i bilaga III till avtalet och som på dagen för anslutningen befinner sig antingen i transit eller i tillfällig lagring, i ett tullager eller i en frizon i Chile eller Kroatien.

History

Your action: