Besonderhede van voorbeeld: 9222324415601320621

Metadata

Author: jw2019

Data

Central Bikol[bcl]
Kan 1987 dugang pang pagpasimple an ginibo sa Estados Unidos sa pagpapakakan sa mga kombension asin Assembly Hall.
Cebuano[ceb]
Sa 1987 ang dugang pagpayano gihimo sa food service diha sa mga kombensiyon ug sa mga Assembly Hall sa Tinipong Bansa.
Czech[cs]
V roce 1987 došlo k dalšímu zjednodušení stravovacích služeb během sjezdů a v následujícím služebním roce bylo toto zjednodušení uplatněno i ve sjezdových sálech.
Danish[da]
Igennem årene er der sket flere forenklinger, herunder standardiseringer, angående bespisningen ved såvel kreds- som områdestævner.
Ewe[ee]
Míegawɔ nuɖaɖaɖoɖo siwo gale bɔbɔe wu le nutome gã kple nutome sue takpekpewo me le ƒe 1987 me.
English[en]
In 1987 further simplification procedures were implemented with regard to food service at conventions and during the following service year at Assembly Halls.
Spanish[es]
En 1987 se pusieron en práctica otros procedimientos de simplificación relacionados con el servicio de alimentos en las asambleas de distrito, y al año siguiente en los Salones de Asambleas.
Croatian[hr]
Godine 1987. na kongresima su uvedena daljnja pojednostavljenja službe za prehranu a naredne službene godine to je učinjeno i u Kongresnim dvoranama.
Iloko[ilo]
Idi 1987, adda kanayonan a panangpalaka a naaramid iti serbisio ti taraon kadagiti kombension ken Assembly Hall idiay Estados Unidos.
Macedonian[mk]
Во 1987 беа спроведени натамошни поедноставувања во врска со службата за исхрана на конгресите, а во текот на следната година и во Конгресните сали.
Dutch[nl]
In 1987 werden verdere vereenvoudigingen ingevoerd in verband met het uitreiken van voedsel op congressen en gedurende het daaropvolgende dienstjaar in congreshallen.
Portuguese[pt]
Com a simplificação do serviço de alimentação no Brasil em 1987, substituíram-se as refeições por lanches.
Romanian[ro]
În 1987 au fost adoptate noi măsuri de simplificare a Serviciului alimentar cu ocazia congreselor, iar pe parcursul următorului an de serviciu, şi la Sălile de Adunări.
Slovak[sk]
V roku 1987 sa uskutočnili ďalšie zjednodušenia týkajúce sa stravovacej služby na oblastných zjazdoch a v nasledujúcom služobnom roku aj v zjazdových sálach.
Slovenian[sl]
V letu 1987 so bili, v zvezi s postrežbo hrane na kongresih ter med naslednjim službenim letom v zborskih dvoranah, izpeljani nadaljnji poenostavljeni postopki.
Samoan[sm]
I le 1987, na faia atili ai ni taualumaga e faafaigofieina ai le auaunaga tau i mea taumafa i tauaofiaga, faapea ma le tausaga faaleauaunaga na sosoo mai ai i Maota o le Malo.
Albanian[sq]
Në 1987-ën procedurat për thjeshtimin e mëtejshëm përfshinë repartin e shërbimit të ushqimit në kongrese edhe gjatë vitit të shërbimit në sallat e asambleve.
Serbian[sr]
Godine 1987. bilo je sprovedeno daljnje pojednostavljenje procedura s obzirom na službu za prehranu na kongresima i tokom naredne službene godine u kongresnim dvoranama.
Sranan Tongo[srn]
Na ini 1987 moro sani di ben abi foe doe nanga wan moro makriki seti gi a njanjandienst, ben doe na den kongres èn na ini a dienstjari baka dati na den kongreshal.
Tagalog[tl]
Noong 1987 higit pang simplipikasyon ang ginawa sa pagpapakain sa mga kombensiyon at sa mga Assembly Hall sa Estados Unidos.
Vietnamese[vi]
Năm 1987 ban tổ chức tiếp tục thực hiện thủ tục giản dị hóa về dịch vụ thực phẩm tại các hội nghị [địa hạt] và năm sau đó tại các Phòng Hội nghị.

History

Your action: