Besonderhede van voorbeeld: 967214522702917324

Metadata

Data

Arabic[ar]
كيف يكون لـ(كريس روك) روتينو يجده الكل طريفاً و مضحكاً و أتبع أنا نفس الروتين نفس التوقيت في الكوميديا
Czech[cs]
Jak se stalo to, že Chris Rock může dělat vystoupení, a každý to shledá veselé a k popukání, a já se pustím přesně do toho samého vystupování, stejného komediálního načasování, a lidi posílají společnosti stížnosti?
English[en]
How come Chris Rock can do a routine, and everybody finds it hilarious, and ground breaking, and I go into the exact same routine, same comedic timing, and people file a complaint to corporate?
Finnish[fi]
Miten Chris Rock voi pitää ohjelmanumeron, ja kaikista se on hauska, ja rajoja rikkova, ja kun minä teen juuri sen saman esityksen samalla komedia ajoituksella, niin ihmiset valittavat siitä yhtiölle?
Croatian[hr]
Kako to da Chris Rock može imati skeč i svima je to urnebesno, zatim ja izvedem isti skeč u isto komično vrijeme, i ljudi se žale upravi?
Hungarian[hu]
Miért van az, hogy Chris Rock tart egy gyakorlatot, azt mindenki elképesztőnek, egetrengetőnek találja, de ha én eljátszom ugyanazt a szituációt, ugyanazokkal a viccekkel, azt az emberek személyes sértésnek veszik?
Portuguese[pt]
Porque é que o Chris Rock pode fazer um número e todos acham hilariante e inovador e quando eu faço o mesmo as pessoas fazem queixa?
Swedish[sv]
Hur kommer det sig att Chris Rock kan göra en rutin som alla tycker är jätteroligt medans...... jag går igenom samma rutin och då skickar folket klagomål till bolaget
Turkish[tr]
Chris Rock, Nasıl oluyor da Rutin yapabiliyor, ve herkes onu komik buluyor, ve gülmekten yer çatlıyor, ve ben aynı Rutin' e aynı zamanlamada giriyorum, ve insanlar bu sefer şirketi şikayet ediyor?

History

Your action: