Open Multilingual Wordnet

voorbeelde

Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Nafarroako hiru marka absolutu ditu 4x100 proban (46,27 segundoko denborarekin Pamplona Atlético klubeko Amaia Ederra, Victoria Villanueva eta Arantxa Reinares lagunekin), heptatloian (5481 puntu) eta pentatloian (4031 puntu).
Nombre del exportador/notificante: Firma: FechaWikiMatrix WikiMatrix
Joko bakoitzeko kirol nagusiak gurdi lasterketak, borroka olinpikoa, boxeoa, pankrationa, stadiona beste oinezko lasterketa batzuekin batera eta pentatloia ziren (hau, borroka, stadion, luzera jauzia, xabalina jaurtiketa eta disko jaurtiketa probez osatua).
Los observadores mantendrán su independencia con respecto al operador, al capitán del buque y a todos los miembros de la tripulaciónWikiMatrix WikiMatrix
Pentatloiko proban parte hartu zutenen artean, Bigarren Mundu Gerrako jeneral ospetsua izango zen George Patton zegoen, proba honetan bosgarren postua lortu zuelarik.
que se puso enferma, así que fui a llevarla a casa, peroWikiMatrix WikiMatrix
Pentatloiko kirolaria ere izan zen.
Qué sabes de MirandaWikiMatrix WikiMatrix
Honako bost proba hauek osatzen zuten antzinako pentatloia: Estadioa (stadion): 180 metro korrika egin beharreko lasterketa Borroka Luzera jauzia Xabalina jaurtiketa Disko jaurtiketa Pentatloian parte hartzen zuten atletak besteen gainetik zeudela jotzen zen, eta euren entrenamendua soldadutzaren zati zen, bost proba horiek gerran oso erabilgarritzat jotzen baitziren.
Si el vehículo presentado para su homologación de acuerdo con la presente Directiva cumpliera los requisitos del punto #, se concederá la homologaciónWikiMatrix WikiMatrix
Neguko pentatloia, pentatloi modernoaren aldaera, 1948ko Saint Moritzeko Jokoetan lehiatu zen erakusketa kirol gisa.
Van Meer no está muertoParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Estokolmoko Jokoek, Jim Thorpe estatubatuarraren partehartze bikaina ikusi zuten, Carlisleko indiar erraldoia deitua, bere benetako izena Wha-Tho-Tuk edo Bidezidor Dizdiratsua zelarik, eta dekatloi eta pentatloi probak irabazi zituena.
¡ Corre, Christine!ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Pentatloian parte hartzen zuten atletak besteen gainetik zeudela jotzen zen, eta euren entrenamendua soldadutzaren zati zen, bost proba horiek gerran oso erabilgarritzat jotzen baitziren.
Tiene una conmoción cerebralParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Buzkantzak dastatzeko eta erosteko aukera egongo da eta 12:30ean Xabier Zalduari errekonozimendua egingo diote, euskal pentatloi txapelketa irabazi duelako.
Es el lugar más caliente de la ciudadParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Euskal Pentatloia: ikusgarria, bizia eta erakargarria
Yo saber no sé nada, pero... ya Ves, esto... hombre y mujeres es lo que faltaParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Objetivo de la ayudaParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Euskal Pentatloiaren finala, gaur gauean, zuzenean, ETB1en eta eitb.eus-en
El ataque de la torreParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Pentatloiko bost probetatik hiru erakusten dituen irudia: halterak, disko jaurtitzaile bat eta xabalina jaurtitzaile bat ikus daitezke.
Si fuera por mí, te hubiera dejado pudriéndoteParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Gainera, pentatloi saioa egongo da. Zalduarekin batera, Arria V, Luis Mari Txapartegi eta Aratz Mugertza lehiatuko dira.
¿ No, no estás implicado?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Herri Kirolak Orria entzun Orria entzun Euskal Pentatloiaren finala, gaur gauean, zuzenean, ETB1en eta eitb.eus-en
El Reino Unido presentó sus observaciones mediante carta de # de octubre deParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Pentatloi - Wikipedia, entziklopedia askea.