Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Ruotsissa Daniel Sjölund sai keltaisen kortin Norrköpingin tylsässä nollapelissä Simon Skrabbin Gelfea vastaan.
Don' t come back.Don' t ask me for anythingParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Ruotsissa Daniel Sjölund iski Norrköpingin kolmannen maalin 3- 1 voitossa Örebroa vastaan näppärällä pääpuskulla etutolpalta.
We lost a couple of good, little men out there tonightParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Ruotsin mestari Daniel Sjölundilla oli karhea alku heidän kaudelleen kun Malmö voitti 3- 1.
Do you think that' s possible?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Daniel Sjölund pelasi täydet minuutit Ruotsin mestareiden kolmannessa peräkkäisessä tasapelissä, 0- 0 Elfsborgia vastaan.
He' s a nice guyParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Helsingborg matkusti ilman Jereä Norrköpingiin tapaamaan Daniel Sjölundin joukkueen.
Think harderParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Daniel Sjölund ja Kari Arkivuo kohtasivat toisensa kun Norrköping voitti 3- 1 BK Häckeniä vastaan.
Everybody at that party could be charged for possession of an illegal substanceParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Norrköpingin 3- 1 voitto Halmstadia vastaan oli kuitenkin tarpeeksi pitämään Daniel Sjölundin ja toverinsa liigan kärjessä.
He' s not available right now, sirParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Daniel Sjölund oli taas tyylikäs Norrköpingin keskikentällä kun Ruotsin mestarit voittivat 2- 1 Falkenbergsta vastaan.
You ex military?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Perjantai- ilta päättyi voittoon Huuhkajaveteraani Daniel Sjölundille joka teki kovasti töitä IFK Norrköpingin keskikentällä 2- 1 voitossa Eskilstunaa vastaan.
Having regard to the assent of the European ParliamentParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Perjantai- illan viimeinen ottelu tapahtui Ruotsissa, jossa veteraani- Huuhkaja Daniel Sjölund auttoi Norrköpingin voittoon 2- 1 Kalmaria vastaan. Allsvenskan yllätyspaketti on nyt vain kahden pisteen päässä liigan ykköspaikasta.
Then we' il make an appointment at the genetics labParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Kari otettiin pois kentältä 85 minuutilla kun Häcken heitti lisää hyökkääjiä tilalle. Minuuttia myöhemmin Östersunds käveli takaoven kautta viimeiselle maalille. Toisessa välierässä Daniel Sjölundilla oli ihan erilainen päivä.
So who' s the very lucky fella? you didn' t tell ' em the rest of the news?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Daniel Sjölund pelasi 90 minuuttia ja Simon Skrabb tuli penkiltä 12 minuutin putkeksi kun Norrköping voitti 2- 1 Liettuan Trakaita vastaan. Eero Markkanen ja Sauli Väisänen pelasivat 90 minuuttia Zeljeznicar Sarajevoa vastaan.
On the subject of the afterlife, here is my opinion-- depending on how we behave here on earth, we either go to heaven or go to hellParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Ruotsissa Kari Arkivuo oli poissa Bäckenin kokoonpanosta vamman vuoksi. Daniel Sjölund ja Norrköping ottivat seitsemännen peräkkäisen voiton ottelussa Jens Portin Gelfe:ta vastaan kiiveten Allsvenskanin huipulle. Norjassa Joona Toivio palasi Molden avaukseen Ville Jalaston Stabaekia vastaan.
You' re right, RaParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Ruotsissa Jere Urosen Helsingborg otti 3- 2 vierasvoiton Falkenbergia vastaan, samoin kuin Daniel Sjölundin Norrköping joka voitti 3- 1 Erebrota vastaan. Kari Arkivuo ja Jens Portin pilkkoivat pisteet kun Häcken ja Gelfe päätti pelinsä 1- 1.
Police are still investigating the fire that caused his deathParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Ruotsin SvenskaCupenissa Eero Markkasen AIK voitti 2- 1 Akseli Pelvasin Falkenbergia vastaan mutta kumpikaan Huuhkaja ei ollut maalinteossa. Kari Arkivuolla oli helppo iltapäivä kun BK Häcken voitti 4- 0 Gelfea vastaan. Daniel Sjölundin Norrköping pelasi 1- 1 tasapelin Jönköpings Södraa vastaan.