wedstryd
woorde
Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Wimbledonissa Dulko voitti 24:nneksi sijoitetun Marija Šarapovan kolmessa erässä toisella kierroksella.
ARTICLE # As long as restrictions on freedom to provide services have not been abolished, the Member States shall apply such restrictions without distinction on grounds of nationality or of residence to all persons providing services within the meaning of the first paragraph of ArticleWikiMatrix WikiMatrix
6. päivä: Agnieszka Radwańska, joka järjesti naisten kaksinpelin tähän mennessä suurimman yllätyksen kukistamalla puolustavan mestarin, kakkoseksi sijoitetun Marija Šarapovan 3. kierroksella.
Any change to the role and composition of these Community agencies' main bodies may impact on the scope for involvement and participation of the groups represented on the management BoardWikiMatrix WikiMatrix
Samantasoisessa Indian Wellsin turnauksessa hän hävisi loppuottelun Marija Šarapovalle 1–6, 2–6.
He' s flat on his backParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
I don' t understand why Carla didn' t tell me about you guysParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Huhtikuussa Ivanović saavutti kauden kolmannen loppuottelupaikkansa Stuttgartin turnauksessa, jossa hän kuitenkin hävisi Marija Šarapovalle kolmessa erässä.
Listen to this people, Astro told me personally... he' s not much fighting robots thinkParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
I do all my own stuntsParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Loppuottelussa hän hävisi Marija Šarapovalle.
Mister and MissisParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Toisella kierroksella hän hävisi toiseksi sijoitetulle Marija Šarapovalle.
Where export sales to the Union were made through related trading companies outside the Union, the export price was established on the basis of the prices of the product when sold by the related trading companies to the Union, i.e. to an independent buyer, in accordance with Article # of the basic Regulation on the basis of prices actually paid or payableParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Seuraavalla viikolla Rooman turnauksessa Wozniacki selviytyi finaaliin asti, jossa hävisi Marija Šarapovalle suoraan kahdessa erässä.
Final answer?- Yeah, no dealParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Don' t you ever go to bed?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Toisella kierroksella McHale hävisi Marija Šarapovalle suoraan kahdessa erässä luvuin 2–6, 1–6.
For the rest, as you know, the Treaty of Nice, which has already taken effect, makes provision for the codecision procedure to apply to a number of issues and the Council will be applying these new rules to the letter.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Neljännellä kierroksella hän otti voiton Marija Šarapovasta 6–3, 6–4.
I call on allsenators in this Chamber to join with me in wishing all French-speaking Canadians a wonderful Journée internationale de la Francophonie tomorrow, MarchParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Only we know, ChuckParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
You row this boat, huh?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Toisella kierroksella hän pelasi kolmieräisen kamppailun Marija Šarapovaa vastaan.
But it' s veryParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
I was hoping the relationship wouldn' t change when I made partner and you didn' tParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
To reject the proposal of the Commission, that is, of the European Commission, is to make it pointless, expensive and impossible to implement.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Let' s see here.You' ve seen this one?. Pull the rabbit out of the hatParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Tultuaan alkulohkossa toiseksi hän kukisti välierässä Marija Šarapovan 7–6, 6–3 ja finaalissa maannaisensa Mary Piercen 5–7, 7–6, 6–4.
Are you aware that perjury is a crime, Mr. Quesada?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Vuoden 2004 Yhdysvaltain avoin tennisturnaus oli jo kolmas peräkkäinen Grand Slam -turnaus, jossa naisten kaksinpelin mestaruuden voittaja oli venäläinen (Wimbledonissa voiton oli ottanut Marija Šarapova).
Just updating the phone bookParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Dubaissa hän eteni puolivälieriin häviten siellä Caroline Wozniackille. Maaliskuussa hän voitti Indian Wellsin turnauksessa toiseksi sijoitetun Marija Šarapovan neljännellä kierroksella, mutta hävisi puolivälierissä Sabine Lisickille.
I love... to handle babies... because I love my babiesParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Vuoden 2008 ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa Australiassa Janković voitti puolivälierissä Serena Williamsin eräluvuin 6–3, 6–4 mutta hävisi välierissä Marija Šarapovalle erin 3–6, 1–6.
if the establishment has received poultry or hatching eggs from an establishment with suspected or actual infection by avain influenza or Newcastle diseaseParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Neljännellä kierroksella hän hävisi maailmanlistan kakkoselle, Petra Kvitoválle. Indian Wellsissä Ivanović saavutti kauden ensimmäisen välieräpaikkansa voitettuaan kolmannella kierroksella Caroline Wozniackin ja puolivälierässä Marion Bartolin.[1] Välierässä Marija Šarapova voitti häntä vastaan ensimmäisen erän, ja toisessa erässä Ivanović joutui luovuttamaan loukattuaan pakaralihaksensa.[23] Ranskan avoimissa Ivanović pääsi kolmannelle kierrokselle, jossa hän hävisi kolmieräisen ottelun Sara Erranille.
The other point I want to make concerns the investment board which will be set up to invest part of the money in the fundParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
23 sinne gevind in 7 ms. Hulle kom uit baie bronne en word nie nagegaan nie.