Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Makarov laukoi maalin mistä vain ja teki maaleja enemmän kuin kukaan.
Founding memberOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Alus laukoi 19. maaliskuuta Tomahawk-ohjuksia Libyaan osana operaatio Odyssey Dawnia.
These are the sacred decrees you have betrayed!WikiMatrix WikiMatrix
Jos pelkäsi - suorassa lähetyksessä, hän laukoi suoraan päin naamaa.
of a type of vehicle with regard to the installation of lighting and light- signalling devices, pursuant to Regulation NoOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Viisi ampujaa laukoi kohti autoa.
Easing restrictions under the CSA program could make it more attractive to importers.OpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Vuoden 2010 NHL:n pudotuspeleissä Asham laukoi neljä maalia, jolloin Flyers ylsi finaaleihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1997.
You' re a musician and a dancerWikiMatrix WikiMatrix
Hän laukoi aina outoja faktoja.
A little champagne brunch for my new family.Mimosa for mi posseOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Kaksi viikkoa myöhemmin hän laukoi 2–1-voittomaalin Bordeauxia vastaan ja viikko eteenpäin hän tasoitti osumallaan Sochauxia vastaan pelatun ottelun.
And God was with the lad...... and he grew and became a great nationWikiMatrix WikiMatrix
Ševtšenko sai uuden maalipaikan muutamaa minuuttia myöhemmin; vältettyään paitsioaseman Ševtšenko laukoi, mutta Dudek torjui sen kun Ševtšenko joutui Liverpoolin puolustajien painostukseen.
They' ve got a brigade in position and that' s allWikiMatrix WikiMatrix
Se laukkoi kuin haavottunut eläin, jonka oli mahdoton pysähtyä tielle.
I believe we have reached a good agreement on the text and I am not proposing to support any additional amendments in the vote tomorrow.Literature Literature
Vähä-Ruohola laukoi oikealta.
Further, confusion can arise as to what the design actually is when environment is included in the drawings.WikiMatrix WikiMatrix
Kotimatkalla, kun kuuntelin isäni mielipiteitä, - joita hän laukoi asiantuntevasti, muistin Spanleyn sanat jälleen.
Why didn' t you tell me?OpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Toisen puoliajan paras paikka tuli sen lopussa, kun Ševtšenko laukoi maalia kohti.
In case of insufficient glucose control or a tendency to hyper-or hypoglycaemic episodes, the patient 's adherence to the prescribed treatment regimen, injection sites and proper injection technique and allother relevant factors must be reviewed before dose adjustment is consideredWikiMatrix WikiMatrix
Dave Christian laukoi keskialueelta, - tietäen ajan olevan melkein loppu.
Your brother, Santino, they killed himOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Hän teki myös 11 ylivoimamaalia ja laukoi 222 kertaa kohti vastustajan maalia 63 ottelussa.
Autonomous Community tariff quotas on imports of certain fishery products into the Canary Islands *ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Panenka laukoi ratkaisevan rangaistuspotkun chippaamalla pallon keskelle maalia ohi Sepp Maierin.[2] Vastaavan kaltaista rangaistuspotkua kutsutaan edelleen hänen mukaansa "panenkaksi".
Almost killed meParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
94. minuutilla Esbjerg käynnisti vastahyökkäyksen joka ohitti Vikingien puolustuksen keskikentällä. Mikkel Vestergaard syötti pallon veskarin ohi van Burenille ja hollantilainen laukoi tyhjään maaliin toisen kerran ottelussa.
This project may be of interest to future scholars.Really?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Viimeinen shokki tapahtui minuutilla 82: Ella Vähäniitty laukoi kovaa maalia kohti mutta maalivahti torjui pallon ylärimaan.
Pat, if these monsters are a result of the first atomic bomb in #...... what about all the others that have been exploded since then?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Hänestä tuli NHL:n historian 10. pelaaja, joka on onnistunut ylittämään 30 maalin rajan kymmenenä kautena peräkkäin. Kuukausi myöhemmin hän ylitti 1 000 tehopisteen rajan viimeisteltyään 3-2 -voittomaalin St. Louis Bluesia vastaan 1. huhtikuuta.[15] NHL-uransa 500. maalin Iginla laukoi 7. tammikuuta 2012 Minnesota Wildin maalivahti Niklas Bäckströmin ohitse.
Unmarried,I have no masterParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
"On se hyvä, että olet naimisissa, ettei ala kulkea huhuja sun suuntautumisesta, heh heh", laukoi eräs.
They will be under it againParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Hän laukoi vapaapotkusta Barcelonan neljännen maalin Copa del Reyn finaalissa Athletic Bilbaota vastaan kaudella 2008-2009.
Oh, shit, there he isParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Alle minuutti puoliaikaa oltiin pelattu, kun Henni Rinkinen laukoi 30 metristä, mutta maalivahti pystyi torjumaan pallon.
And I like where this is going!ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
12 minuutin pelin jälkeen Saksan Helmut Haller laukoi ottelun avausmaalin Gordon Banksin selän taakse, mutta vain kuusi minuuttia tämän jälkeen Geoff Hurst ohjasi Bobby Mooren vapaapotkun maaliin nostaen isännät tasoihin.
Because I believe he' s leading you into a trapParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Schultz antoi välittömästi sokkosyötön ohi tilanteeseen liukuneen Paul Gaustadin Mattias Ekholmin takana olleelle Kesselille, joka laukoi kiekon tyhjöön maaliin maalivahti Pekka Rinteen yrittäessä korjata sijoittumistaan heittäytymällä kohti maalin oikeaa tolppaa.
Suunnitelma meni mönkään, kun Gretzky laukoi kauden 50. osumansa tyhjiin. Gretzky teki tuolla kaudella lopulta 92 maalia, mikä on yhä NHL:n ennätys.
The Agency’s enforcement of the Act from inception to March 31, 2005, has resulted in over 3,100 seizures involving $88 million.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Alkujaan Gareth Bale pelasi joitain vuosia Tottenhamissa, jonka paidassa hän laukoi 42 maalia 146 pelissä. Tottenhamista hänet myytiin Real Madridiin 100,8 miljoonalla eurolla vuonna 2013.