Tidsperiode tilsvarende 60 sekunder

Vertalings in die woordeboek Noorse Bokmål - Noorweegse Nynorsk

minutt

naamwoordmanlike
Kirka vi gikk forbi falt sammen fem minutter etterpå på grunn av et enormt jordskjelv, og flere enn 100 kirkefolk ble begravd levende.
Kyrkja vi gjekk forbi braut saman fem minutt etterpå på grunn av eit enormt jordskjelv, og fleire enn 100 kyrkjefolk vart gravlagde levande.
plwiktionary.org

Geskatte vertalings

Vertoon algoritmies gegenereerde vertalings

voorbeelde

Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Slipp burgerne forsiktig ned i den varme oljen, og la dem få steke seg gylne, cirka 2 minutter på hver side avhengig av tykkelsen.
Tre skorsteinarNynorsk Memories Nynorsk Memories
Da begynner det som omtales som seks og halvt minutt med ren skrekk.
Vel prosjektNynorsk Memories Nynorsk Memories
Det kan koste deg 30–40 kroner å stå i telefonkø i ti minutter hos banken, forsikringsselskapet eller strømleverandøren din hvis du ringer et femsifret nummer fra mobil, melder NRK.
Vis framgangen i øvingaNynorsk Memories Nynorsk Memories
Miami (NTB-AFP-Reuters): Romselskapet SpaceX avbrøt tirsdag den planlagte oppskytingen av en Falcon 9-rakett to minutter før startskuddet skulle gå.
Generelle innstillingarNynorsk Memories Nynorsk Memories
Ett minutt før slutt gjorde Torbjørn Bergerud en solid redning fra kanten.
Gyldent rutenettNynorsk Memories Nynorsk Memories
Reparasjonen vil ta rundt 40 minutter.
Når du har satt riktig dato og klokkeslett, kan du klikke på Bruk for å gjere endringane permanenteNynorsk Memories Nynorsk Memories
Også kong Philippe og dronning Mathilde markerte onsdagens stille minutt.
Opna dokumentet i dette vindaugetNynorsk Memories Nynorsk Memories
Deretter skal de stoppe og hvile i tre minutter mens de flyter på magen, ruller over og flyter på rygg, før de svømmer 100 meter på rygg og tar seg opp på land.
Han var likevel voksne2.12,9 minutter bak sin norske erkerival.
URI-snarvegarNynorsk Memories Nynorsk Memories
Jeg er klar om ti minutter.
SertifikatbrukTatoeba-2020.08 Tatoeba-2020.08
– Vi vil vise at vi ikke er redde, at vi fortsetter å kjempe for demokratiet, prinsippene og friheten vår, sier spanske Marta Mariane etter at minuttet er over og byens innbyggere skal prøve å fortsette dagliglivet.
Automatisk fargebalanseNynorsk Memories Nynorsk Memories
Alle europeere blir bedt om minnes ofrene for Paris-terroren i fellesskap med ett minutts stillhet på mandag.
Snu om namnNynorsk Memories Nynorsk Memories
Vi ønsker å komme i kontakt med denne personen.24 minutter etter dette, klokken 8.00, kommer en person gående og blir passert av en syklist.
KopieringferdigNynorsk Memories Nynorsk Memories
Siden 1979 har Andy Rooney hatt en fast spalte, «Noen minutter med Andy Rooney», helt mot slutten av nyhetsmagasinet på fjernsynskanalen CBS.
MerknadseigenskaparNynorsk Memories Nynorsk Memories
Vil mener den vil gi nyttig informasjon om hans politiske retning, sa Holden før han startet den 12 minutter og 22 sekunder lange filmen.
Gümüşhaneturkey. kgmNynorsk Memories Nynorsk Memories
Dette er 12 minutter mer enn ved årtusenskiftet.
Legg til adressebokNynorsk Memories Nynorsk Memories
Nærmere 40 minutter senere hadde luftambulansen fått klarsignal til å lande på brygga ved Sundvollen.
Vel speltypeNynorsk Memories Nynorsk Memories
Øs kjøttet med smøret i 1 minutt avhengig av tykkelsen.
Forstørr medNynorsk Memories Nynorsk Memories
I løpet av to minutter stiger temperaturen i varmeskjoldene til omkring 1.500 grader celsius.
Vis menylinjeNynorsk Memories Nynorsk Memories
Pauser i grønne omgivelser gir også større effekt, og en såkalt powernap, noen minutter med søvn, gjør underverk for konsentrasjonen.
Lag ein ny personleg invitasjon ...Nynorsk Memories Nynorsk Memories
–Dette skjer altså i en sak hvor en mor hvert sekund, hvert minutt, hver time, hver dag, hver måned, hvert år siden Angelica fikk anoreksi, har tenkt på barnets beste.Det er hun som har tatt kontakt med skoler.Det er hun som har tatt kontakt med helsetjenester gang på gang for å få hjelp, fortsatte forsvareren.
BallspelNameNynorsk Memories Nynorsk Memories
Gjestene fra New York tok riktignok ledelsen i første periode, da Kevin Hayes satte inn 1–0 etter 12 minutter, men Tampa Bay utlignet ved Steven Stamkos etter halvannet minutt.
MB oppgraderingNynorsk Memories Nynorsk Memories
La dette surre i 1 minutt, så væsken som eplene slipper, rekker å koke litt inn.
Gøym miksarvindaugeNynorsk Memories Nynorsk Memories
På 23 timer og 10 minutter rakk tospannet i et tomotors propellfly å slå den tidligere rekorden på 23 stater, uten å sove.
Når det er kryssa av for dette, vil du ikkje sjå vanlege e-postmapper i mappetreet for kontoen som er sett opp for gruppevareNynorsk Memories Nynorsk Memories
Redningsselskapet var tilfeldigvis bare et par minutter unna og fikk gitt ham livreddende hjelp.