voorbeelde

wedstryd
woorde
Advanced filtering
Hij behaalde een negende plaats in het kampioenschap met twee overwinningen op Rockingham Motor Speedway en Brands Hatch met nog twee andere podiumplaatsen.
He finished the season in ninth place overall, taking two reverse–grid victories at Rockingham Motor Speedway and Brands Hatch along with two other podium places.WikiMatrix WikiMatrix
Storz miste bijna het gehele raceseizoen 2010 door zijn opleiding, maar hij nam wel deel aan de ronde op Rockingham Motor Speedway van de Formule Palmer Audi.
Storz missed almost entire 2010 season due to academic reasons, but he appeared at Rockingham Motor Speedway, racing in Formula Palmer Audi.WikiMatrix WikiMatrix
Nadat Stöckinger als 10e finishte in zijn eerste race van het jaar, wist hij als derde te eindigen op Rockingham Motor Speedway, zijn beste resultaat ooit in twee seizoenen.
After arriving 10th in his first race of the year, the Filipino-Swiss driver was able to finish third at Rockingham Motor Speedway, his best result ever in two seasons.WikiMatrix WikiMatrix
Hij behaalde nog een derde plaats in de laatste race op Rockingham Motor Speedway, nu achter Surtees en Dean Stoneman om als zesde in het kampioenschap te eindigen, een punt achter de vijfde plaats van William Buller.
He added another third place in the final race at Rockingham Motor Speedway, finishing behind Surtees and Dean Stoneman, to end up in sixth place in the championship standings, a point behind fifth-placed William Buller.WikiMatrix WikiMatrix
Hij moest de raceweekenden op het Croft Circuit en de Rockingham Motor Speedway missen door problemen met zijn budget, maar keerde in het laatste weekend op Silverstone terug, waar hij zijn eerste twee overwinningen behaalde in het kampioenschap.
He missed the rounds at Croft and Rockingham due to funding issues, but returned for the finale at Silverstone, where he scored his first wins in the series.WikiMatrix WikiMatrix
De Maserati GT4 GranTurismo behaalden uiteindelijk een prachtige vierde plaats in de GT4-klasse en een vijftiende plaats in het algemene klassement. Deze tweede etappe op de kalender van het Britse kampioenschap vond op zondag 1 mei plaats op de Rockingham Motor Speedway.
The Ebor GT team drivers Marcus Hoggarth and Abbie Eaton secured an awesome fourth place in the GT4 category, finishing fifteenth overall in the second round of the British championship season which took place at the Rockingham Motor Speedway on Sunday May 1st.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
6 sinne gevind in 5 ms. Hulle kom uit baie bronne en word nie nagegaan nie.