Dbnary: Wiktionary as Linguistic Linked Open Data

Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Han räddade gång på gång och vi åkte på ett baklängesmål.
Tell that idiot not to get smart with the women- they' re not stupidLiterature Literature
Ändå stod det 1-1 (Lindens mål var ett riktigt snyggt power play mål) i slutet av första perioden, dessutom fick Linden ett friläge, men istället för mål blev det en kontring och ett baklängesmål...
For the other Czech exporting producer, Jäkl Karvina, a substantiated claim for differences in physical characteristics between the type of tube chosen for normal value and the type sold for export to the Community was madeParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Målvakter - dåligt tålamod hos en målvakt kan göra att han tappar självförtoende och koncentration, efter några snabba baklängesmål.
Did you tell him?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
För efter de inledande tre baklängesmålen höll Oscar Sävinger tätt och försvaret höjde nivån.
Went through the Academy togetherParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Kasey Keller satte även ett rekord när han höll nollan i 457 minuter innan säsongens första baklängesmål kom mot Chicago Fire.
Frankly, I was too much of a wuss to want to burst your bubbleParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
5 sinne gevind in 2 ms. Hulle kom uit baie bronne en word nie nagegaan nie.