voorbeelde

Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Han sa att alla långbollar dog i hans handske.
The CAP Evaluation Strategy called for a "final" CAP evaluation, to be undertaken in Fiscal Year 2005-06.OpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Håll igen lite så får vi långbolla.
No, this estjuste his/her/its smile who made me turn the headOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
När jag slår ett par långbollar på softbolls planen så kommer det att firas i min nya bil.
Då blir lyrslagen till långbollar.
I also heard that herfamily was really richOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Han svingar och där har vi en långboll in i högra området.
You may recall...... prior to the start of term I expressed concerns...... about your appointment of ProfessorOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Det var på Estadio Nacional de Chile som finalen spelades, och redan efter 15 minuter fick Brasilien se sig själva ligga under med ett mål efter att Scherers långboll nått Masopust: 1–0 Tjeckoslovakien.
Such contracts compriseParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Första målet kom inte förens i andra halvlek där Örebrospelaren Kamara vinner duellen o m en långboll mot Gabriel Awrohum, som gör att han kommer helt fri och på så sätt kan skjuta bollen i mål.
The rafts are gone!ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
I den 94:e matchminuten högg Hernández på en långboll som de nederländska försvararna inte lyckades rensa undan – han forcerade sig fram med ren viljestyrka och fick foten på bollen före den utrusande målvakten.
I know a few guys in L. AParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Testade samtliga lägen och Biosalong flöt på ganska bra, men när en långboll slogs så kände jag att det laggade, kändes som att bollen fick en skugga efter sig.
Hillcrist... you' ve got me beatenParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Sätt långbollar under solen på en strand i Kalifornien, stajla under Seouls neonlandskap eller kasta boll ända ute i den australiska obygden.
This place smells like shitParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Långboll från David Durmaz som snappas upp av Admir Aganovic som kom helt fri med målvakten och iskallt kunde göra mål.