wedstryd
woorde
Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Alun perin palkinto oli poistettu käytöstä Prince of Wales Trophyn tultua sen tilalle.
Ask your doctor or pharmacist for advice before taking any medicineParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
You take one of my FBI agents and you' re a dead manParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Prince of Wales Trophy tai yksinkertaisemmin Wales Trophy on hopeasta[1] valmistettu palkinto, jonka NHL myöntää kauden päätteeksi itäisen konferenssin mestarille.
Now, I figure your end of the score was at least three G' sParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Uuden käytännön mukaan O’Brien Trophy annettaisiin Kanadan divisioonan voittajalle, kun taas Prince of Wales Trophy menisi Yhdysvaltojen divisioonan kärkijoukkueelle.[3][4]
Yes, a littleParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Prince of Wales Trophy jaettiin alun perin Montreal Canadiensin ja New York Americansin välisen ottelun voittajalle 15. joulukuuta 1925.[1] Seuraavalla kaudella palkinto jaettiin NHL:n pudotuspelien voittajalle, joka kohtaisi Western Canada Hockey Leaguen voittajan Stanley Cup -otteluissa.[4] Vuosina 1928–1938 palkinto myönnettiin NHL:n Amerikan divisioonan voittajalle. Kun Amerikan divisioona kuitenkin poistettiin käytöstä, alettiin palkintoa myöntää koko runkosarjan voittajalle.
No, you did notParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Puolustaja Eddie Shoren sekä Connellin tavoin 15 nollapeliä kauden aikana torjuneen maalivahti Hal Winklerin hienojen pelien ansiosta Boston Bruins sijoittui ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen divisioonan ykköseksi ja saavutti divisioonan voittajalle jaettavan Prince of Wales Trophyn. Kauden keskivaiheilla muilta Kanadan divisioonan joukkueilta karkaamassa ollut Montreal Canadiens puolestaan romahti Pit Lepinen loukkaantumisen jälkeen, mutta se kuitenkin onnistui säilyttämään ensimmäisen sijansa kauden päätteeksi ja saavutti divisioonan voittajalle jaettavan O'Brien Trophyn.[5]