Kanadas Grand Prix återkom efter att ha varit borta från kalendern en säsong.
You disobeyed, JerryWikiMatrix WikiMatrix
Loppet var det sista Kanadas Grand Prix som kördes på Mosport Park.
Regeneration' s impossible at this pointWikiMatrix WikiMatrix
Två veckor senare, under Kanadas Grand Prix, körde Pérez den första delen av träningen på fredagen, men kände sig inte tillräckligt bra och beslutade att inte delta i tävlingen, och ersattes av Pedro de la Rosa.
Because leaders everywhere leave a great deal to be desired.WikiMatrix WikiMatrix
Hamilton på väg mot segern i Kanadas Grand Prix 2012.
Where the issue of export licences would or might result in the available budgetary amounts being exceeded or in the maximum quantities which may be exported with a refund being exhausted during the period concerned, in view of the limits referred to in Article # of Regulation (EC) No #/#, or would not allow exports to continue during the remainder of the period, the Commission mayParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
He' s been in there five hoursParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
So why don' t you tell me again?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Hamilton tog sin första seger för säsongen i det sjunde loppet – Kanadas Grand Prix – där han vann för tredje gången.
Now, which people are you?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
He gave his scouts dirty sheets and linnenParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Don’ t touch me!ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Now, together,let' s make his dream come trueParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Tell me one thingParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
What else can you tell me?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
But it is lundy' s ballgame.But he listens to youParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Speaker, I love those very courageous people who never give their names when they talk to the pressParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
She was there when it happenedParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
How long did you get?- Four year. Fuck meParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Under senare år har EBU inte heller lyckats förvärva eller har förlorat ett stort antal andra stora sportevenemang på grund av mycket konkurrenskraftiga anbud, bland annat för Formel 1, Grand Prix-tävlingar och VM i motorcykelsport sedan 1998, Grand Prix-tävlingar i friidrott (Golden Four), VM i gymnastik, världscuptävlingar i skidåkning i Italien, Norge, Frankrike, Slovenien, Spanien, Sverige, USA och Kanada, VM och EM i basket från 1999, Wimbledon (sedan 1988), US Open (sedan 1985), Mastersfinalen (sedan 1987), Grand Slam Cup (sedan 1990) och Davis Cups finalturneringar, världscupen i rugby, Paris-Dakar-rallyt.
and an official survey including testing, as detailed in Article #), shall be conductedEurLex-2 EurLex-2
Rolex Grand Prix Spruce Meadows i Kanada är en av de mest prestigefyllda hopptävlingarna i världen – med rekordhöga prispengar.
We have stuff in common, that' s why we are B. F. F' sParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Formula 1 Grand Prix of Montreal 2018 12:00 - Gilles Villeneuve Circuit, Montreal, Kanada
I' m sorry, Michael.But I felt differently about you. And you could tellParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
19 sinne gevind in 13 ms. Hulle kom uit baie bronne en word nie nagegaan nie.