Dbnary: Wiktionary as Linguistic Linked Open Data

Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Distansskott.
Man, we got one yappy woman hereOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
I januari 2012 gjorde han sitt andra mål för klubben genom ett distansskott i en 2-0–vinst borta mot Middlesbrough.
I' il see about thatWikiMatrix WikiMatrix
Christian sköt ett distansskott eftersom tiden nästan var ute
But even that would ruin my lifeopensubtitles2 opensubtitles2
Christian sköt ett distansskott eftersom tiden nästan var ute.
But those three, they were always together, thoughOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Vi fick se Linnea Torstenson avlossa sitt karakteristiska distansskott och Magnus Wislander gjorde mål från halva plan.
That' s not funnyParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Dszenifer Maroszan avgjorde matchen med ett distansskott efter en timme.
At least have pickled plumsParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
När matchen återupptogs såg R&F fast beslutna ut att inte låta sitt numerära underläge stoppa dem från att göra ett ordentligt försök att vända på steken men när Min Junlin, på lån från just R&F, sköt in 2-0 via stolpen på ett nytt fint distansskott en kvart in på den andra halvleken, och skyttekungen Eran Zahavi tveksamt vinkades av för offside när han trodde sig reducera minuten senare, så såg gästernas ansats ut att vara förgäves.
They tried to kill you?ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Han tog emot bollen på mittfältet och presterade en otrolig soloräd – han undvek galant en utrusande försvarare och satte sedan bollen i nät med ett läckert distansskott.
A# Body armour, and specially designed components therefor, other than those manufactured to military standards or specificationsor to their equivalents in performanceParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Sean Longstaff skjuter ett bra distansskott som går rakt i stolpen!