voorbeelde

wedstryd
woorde
Advanced filtering
Op 14 juni 1992 won hij de Ierse ronde van het Europese Rallycross-kampioenschap met de Ford RS200 van zijn landgenoot en mentor Martin Schanche op Mondello Park.
On 14 June 1992 he claimed overall victory in the Irish round of the European Rallycross Championship at Mondello Park, racing one of the two 650bhp strong Ford RS200 Group B cars of his compatriot and mentor Martin Schanche.WikiMatrix WikiMatrix
Na vier tweede en twee derde plaatsen behaalde hij op Mondello Park eindelijk zijn eerste overwinning in het kampioenschap. In het daaropvolgende raceweekend op Knockhill behaalde hij zijn eerste dubbele overwinning en op Oulton Park won hij ook de tweede race.
After four-second places, he finally took his first win in the second race at Mondello Park,[3] after dominating wet practice but struggling in the dry first race.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
De Villa bevindt zich in een groot park op 20 minuten rijden van Palermo en op 5 km van het strand van Mondello. Er is gratis parkeergelegenheid en de kamers zijn uniek ingericht.
Set in a large park a 20-minute drive from Palermo and 5 km from the Mondello Beach, it offers free parking and unique rooms.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
3 sinne gevind in 4 ms. Hulle kom uit baie bronne en word nie nagegaan nie.