Advanced filtering
Voorbeelde moet herlaai word.
Hedvig Lindahl under straffläggningen.
The Commission considers that the PSR form and its annexes request all the essential information for the annual evaluation process leading to the granting of support for the following yearWikiMatrix WikiMatrix
Hans första mål i NHL blev det avgörande 2-1-målet på Manny Fernandez i straffläggningen mot Minnesota Wild den 6 januari 2007.
More powerful than a loco- madman!WikiMatrix WikiMatrix
I den matchen satte Fàbregas den vinnande straffen i straffläggningen då det fortfarande stod 0–0 efter övertid.
Atthe end...... he caIled me in to his deathbedWikiMatrix WikiMatrix
Matchen slutade 0-0 och gick till straffavgörande, Carroll gjorde mål på sin straff men Tottenham förlorade straffläggningen med 6-7.
The dog ate itWikiMatrix WikiMatrix
Finalen gick till straffläggning efter resultatet 1–1 efter förlängningen och De Rossi gjorde mål på den tredje straffsparken och hjälpte Italien till sitt fjärde VM-guld.
All I' m saying is that your trace is from a GreekWikiMatrix WikiMatrix
Det är övertid och det ska bli straffläggning.
it's the king's command! go to the northern gate right now andOpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
I straffläggningen gjorde Malmö FF mål i fem av sex straffar med Elfsborg gjorde fyra.
Developed for Air Marshall' sWikiMatrix WikiMatrix
Matchen slutade 1-1 och trots att Olsen gjorde mål i straffläggningen slogs Danmark ut då Preben Elkjaer missade sin straff.
It' s walking in the jungleWikiMatrix WikiMatrix
Men vi tvingades gå till straffläggning, och hela arenan bad till Gud, typ.
Then we gotta find a safe port somewhere around hereLiterature Literature
Zambia tog sitt första guld i Afrikanska mästerskapet den 12 februari 2012 efter att ha besegrat Elfenbenskusten i finalen efter straffläggning.
So the closer we get to the full moon. the more severe the hauntings will becomeWikiMatrix WikiMatrix
I Champions League-finalen 2008 i Moskva spelade han och gjorde mål i straffläggningen mot Chelsea.
My brother got a Hebrew name, so she had to have oneLiterature Literature
I straffläggningen vann Tyskland.
With Tamara's birth imminent, her parents who do not own a car or a telephone, attempted to walk the five kilometres to get a ride to the hospitalWikiMatrix WikiMatrix
Herr rådsordförande, när ert ordförandeskap inleddes sade ni att ert största bekymmer var fotbollen i Tokyo, och vi bör påpeka att Milan nådde till straffläggning.
You haven' t changed a bitEuroparl8 Europarl8
Nani gjorde Manchester Uniteds kritiska femte mål i straffläggningen.
" Think about others than yourself " " Learn from my song "WikiMatrix WikiMatrix
Han spelade i Danmarks alla 5 matcher i turneringen och gjorde ett mål i straffläggningen mot Nederländerna i semifinalen; detta efter en intensiv kamp med nerverna mot målvakten van Breukelen, danskens tidigare lagkamrat i PSV, som försökte psyka dansken.
We therefore have two options.WikiMatrix WikiMatrix
VM är bara några mål borta... Kom vinna straffläggningen, och Brasilien VM 2014!
So far, maybe he ain' t triedParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Tjeckien vann sin första och enda titel 1976 efter en oerhört dramatisk straffläggning mot Västtyskland.
He' s showing me a book, and he' s learning DutchParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Det sena målet innebar att matchen skulle avgöras med en straffläggning.
Then how do you explain sergeant Pompous and the Fancy Pants Club band?Come on!ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Yatsumato ( literally eight targets ) : shooting eight targets set at the different placesfrom horseback .ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Mål som görs under en straffläggning räknas inte. Dead-heat regler gäller.
As you all know, His Eminence was once a student hereParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
2 Denna marknad baseras på resultatet efter 'full tid' (termerna 'full tid', '90 minuters spel' och 'normal tid' används alla för att beteckna den period av spel som inkluderar stopptid men inte eventuell förlängning, straffläggning etc.)
You gonna hold her past against her?- Yeah, I' m gonna-- A porno star!ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Dagen efter misslyckades Chelsea med att vinna över Arsenal på Emirates Stadium och därmed vann Manchester United sin sextonde liga-titel och van der Sars första. Han blev också uttagen till PFA Team of the Year. Tre månader senare var han med och vann den 16 Community Shield mot Chelsea, där van der Sar räddade tre straffar i rad under straffläggningen.
A covert actionParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Om en match avgörs via straffläggning kommer ett mål att läggas till i det vinnande lagets målantal och på samma sätt påverka matchens slutresultat.
I will allow myself one observation, however. Your predecessor came from the daisy, you are a child of the carnation revolution; the 450 million Europeans would not want to usher in chrysanthemums.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Vid resultatspel räknas resultatet efter full tid, utan förlängningar och straffläggning om inte annat anges.
You volunteeredParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
När det fortfarande stod 0–0 långt in på förlängningen avgjorde Italien plötsligt matchen med två snabba mål och undvek därmed straffläggning.