racing cyclist who became second in a one-day race or a stage race

voorbeelde

wedstryd
woorde
Advanced filtering
Een jaar later ging hij in de Braziliaanse Formule Chevrolet rijden waarin hij tweede werd in het algemeen klassement achter Felipe Giaffone.
In 1994 he moved to the Brazilian Formula Chevrolet Championship and finished 2nd overall, behind Felipe Giaffone.WikiMatrix WikiMatrix
Daarna reed hij in de Infiniti Pro Series, waar hij één race wist te winnen en de tweede plaats in het algemeen klassement van 2004 wist te behalen.
He then competed in the Infiniti Pro Series where he captured one race win and placed second in the 2004 championship.WikiMatrix WikiMatrix
Wolfiez werd tweede in het algemeen klassement achter de Duitse speler JannisZ, en haalde daarbij $ 95,000 op.
Wolfiez claimed second overall only behind German player JannisZ, and collected $95,000 in the process.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Uiteindelijk werd "Tono" eerste in de categorie Blauwe Marlijn en tweede in het algemeen klassement.
In the end Tono was in first place for the Blue Marlin category and second overall on points.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
De Deense ploegleider van Saxo Bank-Tinkoff denkt dat de Brit, tweede in het algemeen klassement, sterker is dan teamgenoot en gele truidrager Bradley Wiggins.
The Danish team leader of Saxo Bank-Tinkoff is of the opinion that the Britton, second in the GC, is stronger than his team mate and yellow jersey ...ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Helaas moesten ze tijdens SS5, tussen San Juan de Marcona en Arequipa in Peru, opgeven. Ze lagen op dat moment tweede in het algemeen klassement.
Unfortunately, while running second in the overall classification, they were forced to retire on SS5, between San Juan de Marcona and Arequipa in Peru.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Op 20 juli 2007 won Doornbos in San José zijn tweede race en stond daarmee tweede in het algemeen klassement, met tien punten achter Sébastien Bourdais.
Robert Doornbos won his first career Champ Car race, with Sébastien Bourdais and Will Power rounding out the podium.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
In het algemeen klassement van deze race werd de Uiver tweede, met slechts de speciaal voor deze race gebouwde De Havilland DH.88 Grosvenor House vóór zich.
Out of the 20 entrants, it finished second behind only the purpose-built de Havilland DH.88 racer Grosvenor House.WikiMatrix WikiMatrix
Als tweede in het algemeen klassement en winnaar in de categorie vierwielaandrijving werd hij dicht gevolgd door de andere drie MINI ALL4 teams, die elk in de top 10 eindigden.
Finishing 2nd overall and winning in the four-wheel drive category, he was closely followed by the other three MINI ALL4 teams, who all earned places in the top 10.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
In 1971 wordt de AMG 300 SEL 6.8 AMG bij de 24-uurs race op het circuit van Spa-Francorchamps winnaar in zijn klasse en tweede in het algemeen klassement.
In 1971, the AMG 300 SEL 6.8 by "Aufrecht and Melcher, Großaspach" – AMG for short – was surprisingly victorious at the 24‐hour race at the Circuit de Spa-Francorchamps in its class and second place in the overall classification.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
In 1971, the AMG 300 SEL 6.8 AMG achieved a class victory and second place overall at the 24‐hour race on the Spa-Francorchamps circuit.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
URBAN is zonder twijfel tot nu toe een van de meest doeltreffende projecten van de Europese Unie en een waardevol instrument voor de ontwikkeling van de periferie van de grote stedelijke agglomeraties en van de stedelijke gebieden in het algemeen, die ecologisch en sociaal aan het vervallen zijn. Milaan bijvoorbeeld staat op de tweede plaats in het klassement.
Urban is undeniably one of the European Union's most successful projects to date and a valuable instrument for the development of the outskirts of large metropolitan areas and urban areas in general affected by environmental and social deterioration, for example, in Milan the second city on the list.EurLex-2 EurLex-2
"Urban" is undeniably one of the European Union's most successful projects to date and a valuable instrument for the development of the outskirts of large metropolitan areas and urban areas in general affected by environmental and social deterioration, for example, in Milan the second city on the list.not-set not-set
Twee overwinningen en een aantal plaatsen op het podium, en ze gaat in het nieuwe jaar vakantie op de tweede plaats in het algemeen klassement.
Two wins and a number of places on the podium, and she goes into the New Year holidays in second place in the general classification.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Als eerste sportieve mijlpaal wordt in 1971 de overwinning in de 24 Uren van Spa in de annalen opgetekend: De AMG Mercedes 300 SEL 6.8 werd winnaar in zijn klasse en tweede in het algemeen klassement.
In 1971 the 24-hour race of Spa goes down in the annals as the first sporting milestone: Class victory and second place in the overall ranking for the AMG Mercedes 300 SEL 6.8.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Gedurende de eerste week stond Froome geruime tijd op de tweede plaats in het algemeen klassement.
Sagan, who won three stages, was placed first in the points classification for the sixth time.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Met de ritzege bevestigde Guarnier haar tweede plek in het algemeen klassement.
With the stage win, Guarnier confirmed her second-place position on the general classification.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Met deze overwinning verstevigd Van der Breggen haar tweede plaats in het algemeen klassement.
Van der Breggen assumed the race lead from her teammate the next day and has sat atop the general classification since stage two.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Jean-Christophe Péraud behaalde de tweede plaats in het algemene klassement en liet Frankrijk juichen.
Jean-Christophe Péraud came second in the general classification, which set the whole of France cheering.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
With this victory Van der Breggen strengthens her second place in the GC.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Samuel verscheen het eerste jaar van de Tour aan de start en eindigde op de tweede plaats in het algemene klassement.
Samuel showed up the first year on the Tour and finished in second place on the overall ranking.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Uiteindelijk eindigde hij op de tweede plaats in het algemeen klassement, op slechts 13 seconden van eindwinnaar Juan José Cobo.
However, he managed to hang onto second place in the general classification.[48]ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Een tweede groot succes: AG2R-renner Jean-Christophe Péraud bereikte met zijn FOCUS-fiets zelfs het erepodium en behaalde een geweldige tweede plaats in het algemeen klassement.
Another reason to celebrate: AG2R rider Jean-Christophe Péraud rode FOCUS to an outstanding second place in the general classification.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
68 sinne gevind in 98 ms. Hulle kom uit baie bronne en word nie nagegaan nie.