Vertalings in die woordeboek Nederlands - Engels

general classification

naamwoord
en
category that tracks overall times for bicycle riders in multi-stage bicycle races
Geen verandering in het Algemeen Klassement.
As far as the General Classification is concerned, no change.

Advanced filtering
In het algemeen klassement was zijn voorsprong nu al 20 minuten.
His lead in the general classification was now almost 20 minutes.WikiMatrix WikiMatrix
Hij eindigde als derde in het algemeen klassement, achter de Britten Bradley Wiggins en Chris Froome.
He moved to third overall on stage 11, behind Sky duo Bradley Wiggins and Chris Froome.WikiMatrix WikiMatrix
Ik won de tijdrit en het algemeen klassement.
I won the time trial and the general classification.Literature Literature
De trui voor beste Britse wordt uitgereikt aan de eerste Britse rijdster in het algemeen klassement.
The best British rider jersey is awarded to the leading British rider on general classification.WikiMatrix WikiMatrix
Het was alsof de leider in het algemeen klassement officiële erkenning werd ontzegd.
It was almost as if official recognition was being denied to the race leader.Literature Literature
De Amerikanen wonnen het algemeen klassement elf slagen voor Groot-Brittannië, dat tweede werd, ex aequo met Ierland.
The Americans finished first overall, eleven strokes ahead of second-place finishers Great Britain and Ireland.Literature Literature
Ik eindigde die dag als derde in het algemeen klassement met de bolletjestrui om mijn schouders.
I finished the day third overall in the race classification with the polka-dot King of the Mountains jersey on my back.Literature Literature
Van Dijk begon het seizoen met een derde plaats in het algemene klassement in de Ronde van Qatar.
Van Dijk started the season with a third place in the general classification of the Ladies Tour of Qatar.WikiMatrix WikiMatrix
Vaak wordt het combinatieklassement gewonnen door dezelfde wielrenner die ook het algemeen klassement wint.
That same contestant also gets their total doubled, as winners do in the regular version.WikiMatrix WikiMatrix
Wie op de laatste dag leider is van het algemeen klassement, is de winnaar.
The overall leader on the last day is the winner.jw2019 jw2019
Maar in het algemeen klassement stond de prof Rob Scheffer bovenaan.
In the general competition, however, the professional Rob Scheffer had taken the lead.Literature Literature
As far as the General Classification is concerned, no change.OpenSubtitles2018.v3 OpenSubtitles2018.v3
Opeens leek een plaats in het algemeen klassement van de Tour een reële optie.
Suddenly, riding for the general classification – being a contender – at the Tour itself was a real possibility.Literature Literature
Ik finishte als vierde in het algemeen klassement en won het bergklassement.
I finished fourth overall and won the mountains classification.Literature Literature
Ukawa behaalde dat seizoen een overwinning en acht podiumplaatsen en eindigde op de derde plaats in het algemeen klassement.
Ukawa with one victory and eight podium finishes, finished third overall.WikiMatrix WikiMatrix
Ik eindigde als derde in het algemeen klassement van de Dauphiné, achter hem en de Baskische klimmer Iban Mayo.
I finished third overall in the Dauphiné, behind him and the Basque climber Iban Mayo.Literature Literature
Op de weg won Van Dijk de tijdrit in de Holland Ladies Tour en werd derde in het algemeen klassement.
Van Dijk won the time trial on the road in the Holland Ladies Tour en route to finishing third in the final general classification standings.WikiMatrix WikiMatrix
Het was de eerste keer tijdens een Tour de France dat ik niet ’s avonds na de etappe het algemeen klassement doornam.
It was the first night on the Tour de France in which I didn’t go over the rankings at the end of a stage.Literature Literature
Een jaar later ging hij in de Braziliaanse Formule Chevrolet rijden waarin hij tweede werd in het algemeen klassement achter Felipe Giaffone.
In 1994 he moved to the Brazilian Formula Chevrolet Championship and finished 2nd overall, behind Felipe Giaffone.WikiMatrix WikiMatrix
Het minimumaantal afgelegde ronden om geklasseerd te worden (70% van de afstand afgelegd door de winnaar van het algemene klassement) was 136 ronden.
The minimum number of laps for classification (70% of the overall winning car's race distance) was 136 laps.WikiMatrix WikiMatrix
In het algemeen klassement van deze race werd de Uiver tweede, met slechts de speciaal voor deze race gebouwde De Havilland DH.88 Grosvenor House vóór zich.
Out of the 20 entrants, it finished second behind only the purpose-built de Havilland DH.88 racer Grosvenor House.WikiMatrix WikiMatrix
Hij kreeg een tijdstraf van tien minuten in het algemeen klassement en verloor ook de bergklassement-punten plus tien punten die hij bij de 13e etappe had verdiend.
He was penalized by 10 minutes in the general classification, lost the points that he earned in stage 13 and received 10 penalty points in the mountains classification.WikiMatrix WikiMatrix
Daarna reed hij in de Infiniti Pro Series, waar hij één race wist te winnen en de tweede plaats in het algemeen klassement van 2004 wist te behalen.
He then competed in the Infiniti Pro Series where he captured one race win and placed second in the 2004 championship.WikiMatrix WikiMatrix
In de 18e etappe van de Ronde van Frankrijk in 2004 demarreerde Simeoni mee met zes andere renners, die allen geen bedreiging vormden voor de positie van Armstrong in het algemeen klassement.
On the 18th stage of the 2004 edition of the Tour de France, Simeoni gapped up to a breakaway of six riders that posed no threat to Armstrong's leading position.WikiMatrix WikiMatrix
Hierna ging hij in de A1 Grand Prix rijden op Shanghai, waar hij Robbie Kerr verving en ervoor zorgde dat A1 Team Groot-Brittannië de derde plaats in het algemeen klassement kon behouden.
He raced at the last round of the 2005/6 A1 Grand Prix series at Shanghai, because main driver Robbie Kerr had other commitments and Darren helped secure A1 Team Great Britain third place in the overall standings.WikiMatrix WikiMatrix
713 sinne gevind in 41 ms. Hulle kom uit baie bronne en word nie nagegaan nie.