racing cyclist who became third in a one-day race or a stage race

voorbeelde

wedstryd
woorde
Advanced filtering
Hij eindigde als derde in het algemeen klassement, achter de Britten Bradley Wiggins en Chris Froome.
He moved to third overall on stage 11, behind Sky duo Bradley Wiggins and Chris Froome.WikiMatrix WikiMatrix
Ik eindigde die dag als derde in het algemeen klassement met de bolletjestrui om mijn schouders.
I finished the day third overall in the race classification with the polka-dot King of the Mountains jersey on my back.Literature Literature
Ik eindigde als derde in het algemeen klassement van de Dauphiné, achter hem en de Baskische klimmer Iban Mayo.
I finished third overall in the Dauphiné, behind him and the Basque climber Iban Mayo.Literature Literature
Op de weg won Van Dijk de tijdrit in de Holland Ladies Tour en werd derde in het algemeen klassement.
Van Dijk won the time trial on the road in the Holland Ladies Tour en route to finishing third in the final general classification standings.WikiMatrix WikiMatrix
Van Dijk begon het seizoen met een derde plaats in het algemene klassement in de Ronde van Qatar.
Van Dijk started the season with a third place in the general classification of the Ladies Tour of Qatar.WikiMatrix WikiMatrix
Ukawa behaalde dat seizoen een overwinning en acht podiumplaatsen en eindigde op de derde plaats in het algemeen klassement.
Ukawa with one victory and eight podium finishes, finished third overall.WikiMatrix WikiMatrix
Hierna ging hij in de A1 Grand Prix rijden op Shanghai, waar hij Robbie Kerr verving en ervoor zorgde dat A1 Team Groot-Brittannië de derde plaats in het algemeen klassement kon behouden.
He raced at the last round of the 2005/6 A1 Grand Prix series at Shanghai, because main driver Robbie Kerr had other commitments and Darren helped secure A1 Team Great Britain third place in the overall standings.WikiMatrix WikiMatrix
In 2005 eindigde ze op de derde plaats in het algemeen klassement in de Essent Cup en op 11 februari van datzelfde jaar kondigde ze aan een aanval te willen doen op het werelduurrecord bij de vrouwen dat op dat moment in handen was van Lian van Tol met 34.507,30 meter.
In 2005, she finished in third position of the Essent Cup and on 11 February of that year she announced to attack the women's world hour speed skating record, which was held by Lilian van Tol at that time.WikiMatrix WikiMatrix
Nibali finished third, the only rider to finish within ten minutes of Wiggins and Froome.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Oscar Riesebeek is op het podium geëindigd na de Ronde van de Sarthe: hij werd knap derde in het algemeen klassement!
Oscar Riesebeek leaves the Circuit Cycliste Sarthe with a great result: he finished in third place in the GC!ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Halverwege de dag stond Kris derde in het algemeen klassement. Craig was achtste op minder dan 20 seconden van zijn teamgenoot.
At the mid-leg point, Kris was third overall whilst Craig was eighth, less than twenty seconds adrift of his team-mate.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Aan het eind van het jaar stond Andrea derde in het algemeen klassement en had hij zichzelf helemaal op de kaart gezet.
At the end of the year, Andrea was third overall in the standings after truly making a name for himself during the year.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Peter Hoogstrate wordt vandaag tweede in de etappe en dat levert hem de derde plaats in het algemeen klassement op.
Peter Hoogstrate of the Netherlands was second in the stage and now he is third.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
De Japanse coureur Tetsuya Yamano bereikte er de derde plaats in het algemeen klassement mee.
Japanese driver Tetsuya Yamano succeeded in completing the race, taking 3rd place overall.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Adne veroverde de derde plaats in het algemeen klassement en dus op het podium.
Adne scored third place in the overall ranking and thus he went on the podium.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Het Solar Team Twente staat op dag twee van de World Solar Challenge op een derde plek in het algemeen klassement.
Solar Team Twente left for Australia last week to get ready for the Bridgestone World Solar Challenge.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
De Japanners Ken Hashikawa en Junichi Shibuya moesten genoegen nemen met de tweede en derde plaats in het algemeen klassement.
The Japanese cyclists Ken Hashikawa and Junichi Shibuya could keep their second and third placing in the General Classification.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Solar Team Twente heeft op dag drie van de World Solar Challenge de derde plek in het algemeen klassement behouden.
Solar Team Twente is currently in Australia, preparing for the World Solar Challenge.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Net na deze klim kwam het solo-avontuur van Gérard ten einde en het peloton reed gegroepeerd verder tot 9,5 kilometer voor de finish waar Tony Martin (Lotto-Soudal), derde in het algemeen klassement voor de start van deze etappe, aanviel.
Just after this climb, the solo adventure of the Gérard came to an end and the peloton continued as a compact group until 9.5 kilometers from the finish when Tony Martin (Lotto-Soudal), third in the general classification before the start of this stage, launched an attack.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Een maand later stond de Lotto Soudal-renner als tweede op het eindpodium van de Tour de Bretagne, nadat hij er vorig jaar al derde werd in het algemeen klassement.
In his first spring season at the Lotto Soudal WorldTour team, he already showed his talent by helping the leaders or going on the offensive. nd place General classificationParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
In de Tour de France van 2015 eindigde het team als eerste in het ploegenklassement. De 2 toppers van het team, Nairo Quintana en Alejandro Valverde, veroverden respectievelijk de tweede en derde plaats in het algemeen klassement.
At the 2015 Tour de France, they finished first in the team classification with the 2 top riders of the team, Nairo Quintana and Alejandro Valverde, finishing second and third, respectively, in the general classification.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Lorenzo’s versie van het winnende lied uit 2014 leverde haar in deze uitzending een derde plek op, maar in het algemene klassement staat ze al twaalf weken onafgebroken bovenaan.
Lorenzo’s version of the winning song from 2014 earned her a third place in this broadcast on, but in the overall standings, she is all twelve weeks continuous at the top.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Er deden drie gloednieuwe NSX'en mee aan het evenement. Een van deze auto's was een prototype waarvan de vier wielen door vier onafhankelijke motoren werden aangedreven. De Japanse coureur Tetsuya Yamano bereikte er de derde plaats in het algemeen klassement mee.
Meanwhile there were 3 all-new NSX’s that participated in the race event. One of these cars was a prototype running all 4 wheels with 4 independent motors and with Japanese driver Tetsuya Yamano at the wheel, the car succeeded in completing the race in 3rd place overall.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
Derde plaats in het algemeen klassement van de Downhill World Cup 2018, tweede op de track in Lenzerheide in 2017 en winnaar van Crankworx Downhill in Whistler, Canada enkele weken geleden: Voor Troy Brosnan van het Canyon Factory Racing Downhill Team zijn de vooruitzichten veelbelovend.
Third place in the overall ranking of the Downhill World Cup 2018, second on this track in Lenzerheide in 2017 and winner of the Crankworx Downhill in Whistler, Canada a few weeks ago: For Troy Brosnan of the Canyon Factory Racing Downhill Team, the prospects could not be better.ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
- Arnold Jeannesson, een 23 jarige Franse renner (nog maar net want hij was op 16 januari jarig) die afkomstig is van het mountain biken en die zich ook in de Tour de l'Avenir heeft laten zien door er de 8ste etappe te winnen en de derde plaats in het algemeen klassement en de bolletjestrui te winnen!
- Arnold Jeannesson, a 23 year old French rider (he celebrated his 23 years on 16 January) who comes from mountain biking and was also spotted in the Tour de l'Avenir where he won the 8th stage, took the third place in the overall ranking and the king of the mountain jersey!ParaCrawl Corpus ParaCrawl Corpus
47 sinne gevind in 33 ms. Hulle kom uit baie bronne en word nie nagegaan nie.